Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
dojoandring
GreeksMMAΠρόσωπα

Vanessa Demopoulos: η Ελληνίδα του UFC προχωρά δυναμικά

Η Vanessa Demopoulos γεννήθηκε στο Columbus του Ohio, στις 22 Σεπτεμβρίου 1988. Οι γονείς της και οι παππούδες της τη μεγάλωσαν στην Ελλάδα, καθώς είναι η μισή Ελληνίδα και τα ελληνικά ήταν η πρώτη της γλώσσα.

Τα παιδικά της χρόνια δεν θα τα λέγαμε και ιδανικά. Ήταν γεμάτα τσακωμούς και αποβολές από τα σχολεία.

Ως έφηβη έμπλεξε με τα ναρκωτικά και έμεινε άστεγη. Αργότερα, στα 20 της ακολούθησε τα βήματα της μητέρας της και έγινε χορεύτρια εξωτικών χορών. 

 

 

 Στα 21 της όμως αρχίζει μια εντυπωσιακή αναγέννηση που κρατά μέχρι σήμερα. Τελειώνει με τις καταστροφικές εξαρτήσεις, εγκαταλείπει τον χορό και αρχίζει να προπονείται συστηματικά στο ΜΜΑ.  

Στις 27 Οκτωβρίου του 2012 δίνει τον πρώτο επαγγελματικό της αγώνα στο ΜΜΑ. Και νικά. Από τότε έχει δώσει συνολικά 12 αγώνες, έχοντας νικήσει στους 8 και γνωρίσει την ήττα στους 4. 

Έγινε επαγγελματίας το 2017. Πλέον αγωνίζεται στο UFC. Είναι η “Lil Monster”. Ο τελευταίος αγώνας ήταν στις 25 Ιουνίου 2022, πριν μερικές μέρες.

Θεωρείται σαν μία από τις πιο εντυπωσιακές αγωνιζόμενες της κατηγορίας strawweight του UFC  που συμμετέχει. Βρίσκεται στην θέση 66 της παγκόσμιας κατάταξης.

Είναι 33 χρονών και έχει: 

Ύψος: 1,57 m
Βάρος: 52 kg,

Όσον αφορά τα οικονομικά της, η κύρια πηγή του εισοδήματός της είναι οι αγώνες. Στο ΜΜΑ δεν υπάρχει σταθερός μισθός. Το MMA εγγυάται ότι θα πληρώσει ανεξάρτητα από τη νίκη ή την ήττα. Επιπλέον, υπάρχουν διάφορα μπόνους όπως το μπόνους νίκης, ο αγώνας της βραδιάς και πολλά άλλα.

Άλλη σημαντική εσόδων είναι πολλά χρήματα που έρχονται από χορηγίες. Από το 2022, η καθαρή της περιουσία είναι 0,2 εκατομμύρια δολάρια.

Είναι ενεργή στο Instagram με 61,7 χιλιάδες followers. Η σελίδα της στο IG είναι γεμάτη από τις εξωτικές της φωτογραφίες και το MMA.

 

 

Και λίγο δημόσιες σχέσεις

 

 

 

Related posts

Αύριο κληρώνει για τον αγώνα Lopez vs Kambosos

Spyros Loumanis

Ένας αγώνας για σεμινάριο του μεγαλύτερου παλαιστή στην ιστορία Alexander Karelin

Spyros Loumanis

Η Cris Cyborg περνά και στην πυγμαχία

Spyros Loumanis

Leave a Comment