Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
dojoandring
BoxingΕπικαιρότηταΠρόσωπα

Tyson Fury: “Είμαι σούπερ σταρ, αυτοί δεν είναι τίποτα”

Ο Tyson Fury παραδέχεται ότι πραγματικά αγωνίζεται, σε αυτή τη φάση, μόνο για χρήματα, επαναλαμβάνοντας ότι δεν ενδιαφέρεται να αντιμετωπίσει άλλους κορυφαίους πυγμάχους βαρέων βαρών που πιστεύει ότι δεν φέρνουν τίποτα στο τραπέζι. Αυτό, σύμφωνα με τον Fury, περιλαμβάνει και τον Oleksandr Usyk.

“Όταν επέστρεψα στην πυγμαχία είπα ότι ήθελα να βγάλω όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, αυτό είπα στον δικηγόρο μου. Δεν επέστρεψα αυτή τη φορά για ζώνες ή τίτλους ή οτιδήποτε άλλο, επιστρέφω για να εξασφαλίσω την οικογένειά μου, τα παιδιά και τα εγγόνια μου. Και το έχω κάνει. Το έκανα.”

“Ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να επιστρέψω και να κάνω ακόμα πυγμαχία, ήταν να ανακτήσω τις ζώνες, κάτι που το έκανα και περισσότερο από αυτό, ήταν για να αποκτήσω τις μεγαλύτερες δυνατές αμοιβές.”

“Ναι. Και δεν έχω κανένα ενδιαφέρον να αντιμετωπίσω αυτούς τους τύπους, γιατί είμαι μεγαλύτερος από όλους αυτούς. Είμαι σούπερ σταρ, δεν είμαι ο κανένας. Είμαι χαρούμενος, έχω ό,τι θέλουν και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γι’ αυτό — εκτός από το να βάλουν τον εαυτό τους στη σειρά, να αγωνιστούν υποχρεωτικά από δέκα οργανισμούς, να παλέψουν με διεκδικητές χωρίς χρήματα, όπως έκανα εγώ. Και αφού αφιερώσουν δέκα χρόνια για να φτάσουν εκεί, και όταν φτάσουν εκεί και είναι ο πρωταθλητής με όλες τις ζώνες για το μεγαλύτερο διάστημα, τότε τους επιτρέπω να έρθουν σε μένα και να κάνουν κήρυγμα”.

Αυτό που έρχεται για τον Tyson είναι ένας μεγάλος αγώνας με τον Francis Ngannou, τον παγκόσμιο πρωταθλητή του ΜΜΑ και πραγματικά θηριώδη. Γενικά γίνεται χαμός και ο αγώνας αυτός προωθείται πολύ δυνατά. Ακόμη και ο ίδιος ο Mike Tyson μισθώθηκε για να προπονήσει τον Ngannou και οι Σαουδάραβες διοργανωτές έχουν βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

 

 

Related posts

Η Holly Holm το σκέφτεται να γίνει αντίπαλος της επιστροφής της Amanda Nunes

Spyros Loumanis

Muay Thai, Kickboxing και Sambo επίσημα Ολυμπιακά αθλήματα

Spyros Loumanis

Τι σχέση έχει ο Manny Pacquiao με το ΜΜΑ;

Spyros Loumanis

Leave a Comment