Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
dojoandring
BoxingΕνημέρωση

Το WBC θα ήθελε ο Anthony Joshua να αγωνιστεί με τον νικητή του αγώνα Fury vs Usyk

Ο πρόεδρος του WBC, Mauricio Sulaiman, λέει ότι ο οργανισμός του είναι υπέρ του να αγωνιστεί το νούμερο 1 της κατάταξης Anthony Joshua, με  τον νικητή του αγώνα πρωταθλήματος βαρέων βαρών της 18ης Μαΐου μεταξύ του κατόχου της ζώνης WBC Tyson Fury και του πρωταθλητή IBF/WBA/WBO Oleksandr Usyk για τον αδιαμφισβήτητο τίτλο.

Όμως οι δύο πρωταθλητές έχουν υπογράψει συμβόλαιο που περιλαμβάνει και ρήτρα για ρεβάνς. Αυτό σημαίνει ότι οι Σαουδάραβες και ο Turki Alalshikh, ο υπουργός που οργανώνει όλους αυτούς τους μεγάλους αγώνες, έχει το δικαίωμα να απαιτήσει να υλοποιηθεί η ρήτρα. Αυτό θα οδηγήσει τον πιθανό αγώνα του νικητή με τον Joshua να πραγματοποιηθεί πολύ αργότερα, όταν πλέον θα έχει πέσει η σκόνη των δύο αυτών αγώνων. Εκτός αν πεισθεί ο Alalshikh, να επιτρέψει στους πυγμάχους να αλλάξουν τη σειρά.g;vna

Το ότι οι δύο πρωταθλητές, Fury και Usyk, έβαλαν ρήτρα ρεβάνς στο συμβόλαιο του αγώνα τους, είναι λογικό, γιατί και οι δύο κρατούν ζώνες.

” Η Σαουδική Αραβία κρατά το κλειδί.  Έχουν τα οικονομικά μέσα για να πείσουν τον ηττημένο του αγώνα Fury-Usyk να παραμερίσει για να επιτρέψει στον Joshua να αντιμετωπίσει τον νικητή.”

Πάντως αν ο ηττημένος αυτού του αγώνα είναι ο Fury, δεν θα βγει άκρη. Ο τεράστιος εγωισμός του Gypsy King θα δεχόταν τεράστιο χτύπημα από μια ήττα από τον Usyk και σίγουρα θα θέλει να πάρει το αίμα του πίσω όσο το δυνατόν γρηγορότερα, για να δείξει στους θαυμαστές ότι ήταν απλά μια βραδιά εκτός λειτουργίας για αυτόν ή ότι πάλευε με άγνωστο τραυματισμό.

 

Related posts

Floyd Mayweather vs Conor MacGregor 2: τελικά προχωρά η συμφωνία

Spyros Loumanis

Οι 10 καλύτεροι αγώνες του RIZIN για το 2022

Spyros Loumanis

Devin Haney vs Ryan Garcia: που βρισκόμαστε;

Spyros Loumanis

Leave a Comment