Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
dojoandring
BoxingMMASumoWrestlingΧιούμορ

Το μέγεθος μετράει;

Μπαίνουμε στα βαθιά και θίγουμε ένα διαχρονικό θέμα που έχει προβληματίσει πολλούς μικρόσωμους. Μαχητές.

Είναι γεγονός ότι κάποιοι είναι προικισμένοι και κάποιοι όχι. Είναι επίσης αλήθεια ότι το μέγεθος συνοδεύεται και από κάποια αυτοπεποίθηση και υπεροψία. Μπαίνουν στον αγώνα με κάποιο αέρα υπεροχής. Θεωρούν ότι απλά και μόνο με την εμφάνιση τους έχουν ήδη νικήσει. Οι θεατές  περιμένουν πολλά από αυτούς. Ζητούν κάτι περισσότερο από μία νίκη. Μια επίδειξη ισχύος. Προσδοκούν να νικήσουν και για λογαριασμό τους, να ταυτιστούν με τον καταστροφέα. Πηγαίνουν στο γήπεδο και χαίρονται προκαταβολικά.

Από την άλλη είναι οι μικρόσωμοι. Αυτοί που η φύση δεν τους βοήθησε όσο θα περίμενε κανείς. Βιώνουν μία αδικία. Είναι οδυνηρό ότι και να επιτυγχάνεις να αναφέρουν το όνομά σου με την κατάληξη -άκης. Όσες νίκες και να κάνεις να σε φωνάζουν “Μαχητάκης”. “Έφθασε τις 40 νίκες ο Μαχητάκης, σάρωσε ο Μαχητάκης”. Εσύ θέλεις απλά να σε φωνάζουν “Μαχητής”. Να απευθύνονται σε σένα και να μην χρειάζεται να κατεβάζουν το μικρόφωνο για να μιλήσεις. Μαθαίνεις να ζεις με ένα παράπονο για το οποίο δεν ευθύνεσαι.

Όμως στο βίντεο που ακολουθεί αποκαθίσταται η αδικία. Ανατρέπονται δεδομένα, διαλύονται λαϊκοί μύθοι. Οι ειδικοί σχίζουν τα διπλώματά τους, οι σχολιαστές τραβάνε τα μαλλιά τους. “Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό που βλέπουμε” σκέφτονται δυνατά.

Η Ελπίδα είναι και πάλι ζωντανή. Δεν πέθανε ούτε καν τελευταία.

Ατρόμητο μαχητικό πνεύμα, γρήγορη προσέγγιση, άσκηση συνεχούς πίεσης, κύματα επιθέσεων και η νίκη είναι γεγονός.

Δείτε το βίντεο και χαρείτε.

 

Related posts

Canelo Alvarez vs Jaime Munguia: ο Canelo κυρίαρχος

Spyros Loumanis

Χρήστος “El Greco” Ναβροζίδης: ο Έλληνας μαχητής του King of the Streets και του Wotore

Spyros Loumanis

Mountain elbow και Naga elbow: τεχνικές για λίγους

Spyros Loumanis

Leave a Comment