Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
dojoandring
BoxingΕνημέρωση

Το Jake Paul vs Mike Tyson επαναπρογραμματίστηκε για τον Νοέμβριο

Ο αγώνας Jake Paul vs Mike Tyson έχει προγραμματιστεί εκ νέου για τις 15 Νοεμβρίου.

Η αμφιλεγόμενη σύγκρουση ήταν αρχικά προγραμματισμένη να γίνει στις 20 Ιουλίου στο στάδιο AT&T στο Άρλινγκτον του Τέξας.

Ωστόσο, ο αγώνας αναβλήθηκε μέχρι νεωτέρας αφού ο Tyson υπέστη έξαρση έλκους σε πτήση για το Λος Άντζελες πριν από δύο εβδομάδες.

Υπήρχαν ανησυχίες ότι η εκδήλωση θα ακυρωθεί εντελώς, αλλά η ομάδα του Paul έχει πλέον επιβεβαιώσει ότι αυτό δεν ισχύει.

“Η ομάδα μας έχει εργαστεί επιμελώς με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη για να επαναπρογραμματιστεί αυτός ο μνημειώδης αγώνας σε μια ημερομηνία που διασφαλίζει ότι τόσο ο Jake Paul όσο και ο Mike Tyson θα είναι πλήρως προετοιμασμένοι, με ίσο χρόνο προπόνησης, καθώς και ότι θα μας επιτρέψει να κρατήσουμε την εκδήλωση στο στάδιο AT&T στη μέση της σεζόν Cowboys”, δήλωσε η Nakisa Bidarian, συνιδρυτής της Paul’s Most Valuable Promotions, που διοργανώνουν την εκδήλωση.

“Εκτιμούμε την εξαιρετική αφοσίωση, τη συνεργασία και την ευελιξία των συνεργατών μας στο Netflix και το AT&T Stadium.”

“Ο Paul vs. Tyson είναι το αθλητικό γεγονός με τις περισσότερες γενεές στην ιστορία και δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο αυτήν την αξέχαστη βραδιά πυγμαχίας, ζωντανά παγκοσμίως στο Netflix.”

“Ανυπομονούμε να τους δούμε όλους την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου για μια αναμέτρηση για την οποία θα μιλάμε για τις επόμενες γενιές”.

Όμορφα λόγια, αυτά ακριβώς που πρέπει.

Η νέα ημερομηνία είναι σύμφωνη με τις συμβουλές των γιατρών, οι οποίοι ενημέρωσαν τον Tyson ότι δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί μέχρι το τέταρτο τρίμηνο του 2024 (Οκτώβριος έως Δεκέμβριος) αφού κρίθηκε ιατρικά ακατάλληλος να αγωνιστεί την αρχική ημερομηνία.

“Αν και έπρεπε να αναβάλουμε τον αγώνα, θα ξαναρχίσω τις προπονήσεις σύντομα”, είπε ο κυρ Mike.

“Είμαι ευγνώμων στο ιατρικό προσωπικό που με περιέθαλψε και στο MVP, το Netflix και το AT&T Stadium που εργάστηκαν επιμελώς για να βρουν την καλύτερη ημερομηνία επαναπρογραμματισμού για όλα τα μέρη.”

Η αναμέτρηση Jake Paul vs Mike Tyson στην κατηγορία των βαρέων βαρών, εγκρίνεται ως επαγγελματικός αγώνας υπό την αιγίδα του Τμήματος Αδειών και Κανονισμών του Τέξας, παρόλο που θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με ένα τροποποιημένο σύνολο κανόνων.

Βέβαια όπως πάνε τα πράγματα ο Mike θα έχει μεγαλώσει κι άλλο μέχρι να επιτέλους αυτός ο αγώνας. Θα περπατά στα 58 του.

Να υποθέσουμε ότι θα υπάρχει και ρήτρα για ρεβάνς, που θα εκπληρωθεί όταν πλέον ο Mike θα είναι ακριβώς 60. Ο Mike θα είναι μέσα στο ρινγκ ενώ οι παλιοί του αντίπαλοι θα πάνε στο γήπεδο με το Π. Να το δούμε κι αυτό και τι στον κόσμο. Αυτός θα ήταν πραγματικά ένας αγώνας αξέχαστος.

 

 

 

Related posts

Nate Diaz vs Jake Paul αύριο σε αγώνα πυγμαχίας και το μετά από αυτό

Spyros Loumanis

Ο Francis Ngannou θέλει και τον Deontay Wilder στο βιογραφικό του

Spyros Loumanis

Και στο βάθος Lomachenko vs Kambosos;

Spyros Loumanis

Leave a Comment