Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
dojoandring
BoxingΕνημέρωση

Το Jake Paul vs Mike Tyson αναβλήθηκε λόγω προβλήματος υγείας του Tyson

Το Jake Paul vs Mike Tyson αναβλήθηκε προβλήματος υγείας του Tyson. 

Ο προγραμματισμένος αγώνας PPV της 20ης Ιουλίου μεταξύ του YouTuber Jake Paul και του πρώην πρωταθλητή βαρέων βαρών Mike Tyson, αναβλήθηκε λόγω έλκους του Tyson.

Με μια δήλωση, ο 57χρονος Tyson λέει ότι λόγω του προβλήματος του έλκους του, ο γιατρός του τον συμβούλεψε να “ελαφρύνει” την προπόνησή του για μερικές εβδομάδες. Ο Tyson υποστηρίζει ότι είναι στην καλύτερη φόρμα από τη δεκαετία του 1990. Καλά αυτό αν θέλουμε το πιστεύουμε.  

Πάντως ο αγώνας Jake Paul vs Mike Tyson τελικά θα γίνει, αλλά η νέα ημερομηνία αναμένεται να ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα. Όταν γίνει ο αγώνας, θα προβληθεί στο Netflix PPV από το στάδιο AT&T στο Άρλινγκτον του Τέξας. Η υγεία του Tyson έχει προτεραιότητα.

Ο κυρ – Mike λέει ότι ο γιατρός του του είπε να σταματήσει την προπόνηση μέχρι να βελτιωθεί η κατάστασή του με το έλκος. Δεν είναι σίγουρο εάν το πρόβλημα του έλκους του Tyson θα βελτιωθεί σε τρεις εβδομάδες, καθώς ορισμένα από αυτά τα προβλήματα μπορεί να διαρκέσουν πολλές εβδομάδες. Ο 27χρονος Jake Paul εξακολουθεί να είναι πρόθυμος να αγωνιστεί με τον Tyson παρά τα προβλήματα.

Οι θαυμαστές της πυγμαχίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προτείνουν να ακυρωθεί ο αγώνας και ο Paul να αγωνιστεί με νεότερους μαχητές. Δεν πρόκειται να το κάνει αυτό γιατί ο Tyson είναι ένα τεράστιο όνομα που μπορεί να φέρει τεράστιους μισθούς.

Πάντως ο Youtuber δεν είναι χαζός. Μέχρι τώρα δεν έχει αφήσει συνταξιούχο για συνταξιούχο μαχητή που να μην έχει αγωνιστεί. Και χρήματα και το κεφάλι στη θέση του.

Δείτε τις ηλικίες των αντιπάλων του τα τελευταία τρία χρόνια:

  • Nate Diaz: 39 ετών
  • Tyrone Woodley: 42 ετών
  • Anderson Silva: 49 ετών
  • Ben Askren: 39 ετών
  • Nate Robinson: 40 ετών

Τώρα θα το τερματίσει: Mike Tyson 57 ετών.

 

Μήπως ο πραγματικός λόγος είναι άλλος;

 

 

Related posts

Bare Knuckle της BKFC στην Delray Beach της Florida το Σάββατο

Spyros Loumanis

Mikaela Mayer vs Christina Linardatou: ετοιμάζεται ο αγώνας

Spyros Loumanis

Το Artur Beterbiev vs Dmitry Bivol έρχεται

Spyros Loumanis

Leave a Comment