Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
dojoandring
BoxingΕπικαιρότηταΠρόσωπα

Τι έπαθε ο Mike;

Την περασμένη Τρίτη, ο 56 χρονος Mike Tyson, πέρασε από τον τερματικό σταθμό του Διεθνούς Αεροδρομίου του Μαϊάμι, πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι.

 

 

“Έχει να κάνει με μια έξαρση ισχιαλγίας, τίποτα σοβαρό. Απλώς ένας επαγγελματικός κίνδυνος για έναν αθλητή όπως ο Mike”.

Ο πρώην πρωταθλητής βαρέων βαρών αντιμετώπισε πρόσφατα προβλήματα στην πλάτη και  τον Ιούλιο τον είδαν να περπατά με μπαστούνι στη Νέα Υόρκη.

Να σημειώσουμε ότι, όπως είχε δηλώσει παλιότερα, ένας από τους λόγους που σταμάτησε την καριέρα του, ήταν και οι πολύ ισχυροί πόνοι στην πλάτη που τον ταλαιπωρούσαν για μέρες ενώ μια σοβαρή έξαρση το 2020 τον έκανε να κλαίει και να μένει στο κρεβάτι για δύο εβδομάδες.

Οι φίλοι του ανά τον κόσμο πάντως τρόμαξαν, γιατί εκτός από την εικόνα του με το καροτσάκι, θυμήθηκαν ότι πριν μερικές εβδομάδες είχε πει σε ραδιοφωνική εκπομπή, ότι ο θάνατός του “έρχεται πολύ σύντομα”.

Η αίσθηση είναι ότι απλώς ήταν κακόκεφος την συγκεκριμένη στιγμή και με πόνους από την ισχιαλγία η οποία εξελίχθηκε σε οξεία.

Να θυμίσουμε ότι ο επαγγελματικός αθλητισμός είναι μια πολύ σκληρή δοκιμασία για τον άνθρωπο, τόσο σωματικά όσο και νοητικά και ψυχικά και ότι η σπουδαία επίδοση έχει μακροπρόθεσμα κόστος.

Related posts

Buakaw vs Erkan Varol για το BKFC στην Bangkok

Spyros Loumanis

“Μηδενικής αξίας”: Ο Lennox Lewis για τον αγώνα Anthony Joshua vs Francis Ngannou

Spyros Loumanis

Master Sken: ο Δάσκαλος του Muay Thai με τα “Κορεάτικα” πόδια

Spyros Loumanis

Leave a Comment