Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
dojoandring
BoxingΕπικαιρότηταΠρόσωπα

“Θα τα πούμε τον Ιούνιο”: η απόσυρση του Shakur Stevenson κράτησε δύο εβδομάδες

Μόνο εβδομάδες μετά την υποτιθέμενη απόσυρσή του από το άθλημα, ο Shakur Stevenson λέει ότι είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του.

Λιγότερο από δύο ολόκληρες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από την πυγμαχία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Shakur Stevenson ανακοινώνει τώρα ότι θα επιστρέψει αυτό το καλοκαίρι, “κυνηγώντας το μεγαλείο”.

“Θα αγωνιστώ με οποιονδήποτε και με όλους, αυτό θα κάνω. Τα λέμε τον Ιούνιο”, δημοσίευσε ο σταθερός για τις αποφάσεις του Shakur στο X.

Όταν ένας σχολιαστής ανέφερε την απότομη στροφή 180 μοιρών από τον Stevenson, ιδιαίτερα δεδομένου ότι έχει περάσει λιγότερο από ένας μήνας “συνταξιοδότησης”, ο Stevenson αστειεύτηκε ότι δεν μπορούσε να μείνει μακριά.

“Το ξέρω. Δεν μπορούσα να κρατήσω τον εαυτό μου μακριά από αυτό. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το σκατό”, που στην διαλεκτό του σημαίνει ότι του αρέσει η πυγμαχία.

Το ότι ο Stevenson θα επιστρέψει στο ρινγκ δεν αποτελεί έκπληξη για κανέναν, καθώς κανείς δεν πήρε στα σοβαρά την απόφασή του για συνταξιοδότησή. Αλλά η εντύπωση που μένει από όλο αυτό δεν αρέσει πολύ στους θαυμαστές, καθώς η όλη παρωδία ήταν οδυνηρά διαφανής από η αρχή.

Δεν έχει αναφερθεί αντίπαλος σε αυτή τη φάση.

“Γύρνα πίσω όταν τελειώσεις το ξέσπασμά σου” του είπε ο υποστηρικτής της Matchroom Eddie Hearn,  συμβουλεύοντάς τον να σταματήσει να κάνει … μούτρα, γιατί θα χάσει τους οπαδούς του.

“Είναι γελοίο. Δεν ξέρω καν γιατί δίνουμε χρόνο ομιλίας σε τέτοιου είδους πράγματα. Όπως ο Shakur Stevenson, ένας από τους καλύτερους μαχητές λιβρών στον πλανήτη, είναι τόσο βαρετός. Πόσο χρονών είναι ο τύπος, 26. Φυσικά δεν βγαίνει στη σύνταξη. Απλώς πες του “Εντάξει, φίλε. Αντίο. Επιστρέψτε σε εμάς όταν τελειώσετε το ξέσπασμά σας. Περιμένει ο κόσμος να τον στηρίξει ακόμα περισσότερο;”

 

 

Related posts

Ο Lomachenko προπονείται στο Muay Thai στην Ταϊλάνδη;

Spyros Loumanis

Για ηθοποιός κινείται πολύ καλά. Με τι ασχολείται ο κύριος;

Spyros Loumanis

Fury vs Wilder 3: νίκησε ο Fury αλλά περισσότερο έχασε ο Wilder

Spyros Loumanis

Leave a Comment