Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
dojoandring
BoxingΕπικαιρότητα

Teofilo Lopez vs George Kambosos: Άκυρον!

Μερικές μέρες πριν να γίνει ο αγώνας για τον παγκόσμιο τίτλο μεταξύ Teofilo Lopez vs George Kambosos αναβάλλεται ξανά. 

Ο λόγος είναι το γεγονός ότι ο Lopez βρέθηκε θετικός στον COVID – 19 και έχει τα σχετικά συμπτώματα, υψηλό πυρετό και δύσπνοια.

Είναι επόμενο να μην μπορεί να αγωνιστεί σε αυτή την κατάσταση.

Για τον λόγο αυτό ο αγώνας μεταφέρθηκε για τις 14 Αυγούστου.

Ο αγώνας του Σαββάτου εναντίον του George Kambosos που είχε προγραμματιστεί να είναι στο Μαϊάμι και ολόκληρη η undercard μεταφέρθηκε για τις 14 Αυγούστου, ανακοίνωσε η Triller Fight Club, η εταιρεία που διαχειρίζεται το εμπορικό μέρος του αγώνα.

Ο Lopez είπε στο ESPN ότι το τεστ τον έδειξε θετικό για το COVID-19 το πρωί της Τρίτης στο Λας Βέγκας, πριν από την προγραμματισμένη πτήση του στο Μαϊάμι για την εβδομάδα του αγώνα. Έτσι αποφάσισε να παραμείνει στην πόλη αντί να ταξιδέψει.

Όπως είπε, η απόφαση για αναβολή του αγώνα ήταν δύσκολη, αφού δεν μπορούσε να ανακάμψει εγκαίρως μέχρι το Σάββατο.

Και εδώ αρχίζουν τα δύσκολα.

Οι αγώνας είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο LoanDepot Park, όπου παίζουν οι Miami Marlins, το Σάββατο, και η εταιρεία προώθησης Triller είχε ξεκινήσει μεγάλη προώθηση του αγώνα.

Οι Marlins έχουν προγραμματίσει ένα εντός έδρας παιχνίδι το βράδυ της 14 Αυγούστου, οπότε η Triller θα πρέπει να εξασφαλίσει μια νέα τοποθεσία για τον επαναπρογραμματισμένο αγώνα.

“Ευχόμαστε ό, τι καλύτερο μπορούμε στον Teofimo και την οικογένειά του και ελπίζουμε ότι θα γίνουν σύντομα και ανυπομονούμε να δούμε αυτήν την επική μάχη στις 14 Αυγούστου 2021”, δήλωσε ο συνιδρυτής του Triller Fight Club, Ryan Kavanaugh.

Η πλευρά του Kambosos χαρακτήρισε τον Lopez ανεύθυνο σε δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Twitter.

“Οι ενέργειες και οι αποφάσεις σας επηρέασαν όχι μόνο τον αγώνα μας αλλά και όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτόν τον αγώνα. Καθαρή ανευθυνότητα από την πλευρά σας. Θα έρθει η ώρα μας και σας υπόσχομαι και στον κόσμο ότι θα σας βγάλω χειρότερα από ποτέ για τα πάντα,” έγραψε.

Αφήνει επίσης υπαινιγμούς ότι ο λόγος που ο Lopez ακυρώνει τον αγώνα, δεν είναι ο COVID αλλά το ότι δεν έπιασε το σωστό βάρος για να αγωνιστεί, ήταν υπέρβαρος.

 

Δείτε τι λέει ο George μετά την αναβολή του αγώνα:

 

 

 Related posts

Ήττα Almeida από μαχητή με σύνδρομο Down σε αγώνα ΜΜΑ

Spyros Loumanis

Garcia vs Haney: ο Garcia με καθαρή νίκη

Spyros Loumanis

Ο Jake Paul “τελειώνει” στον πρώτο γύρο τον Andre August με φοβερό uppercut

Spyros Loumanis

Leave a Comment