Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
dojoandring
MMAΕνημέρωση

Professional Fighters League (PFL): η νέα μεγάλη δύναμη στο ΜΜΑ

Τα τελευταία χρόνια μια νέα οργάνωση αγώνων ΜΜΑ αναπτύσσεται πολύ δυνατά και σε λίγο θα αμφισβητεί την κυριαρχία του UFC .

Η Professional Fighters League (PFL) ξεκίνησε με ιδανικές προδιαγραφές. Πολλά χρήματα, άριστη ηγετική ομάδα και έναν εξαιρετικό γνώστη στο τιμόνι. Τον Ray Sefo. 

Ο Ray Sefo (γεννημένος στις 15 Φεβρουαρίου 1971) είναι Νεοζηλανδός πρώην kickboxer, πυγμάχος και μαχητής του ΜΜΑ με καταγωγή από τη Σαμόα.  Ήταν ο δευτεραθλητής στο K-1 World Grand Prix 2000, είναι έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Muay Thai, και οκτώ φορές συμμετείχε στο τουρνουά K-1 World Grand Prix Finals. Στο kickboxing, νίκησε τους παγκόσμιους πρωταθλητές Jerome Le Banner, Peter Aerts, Stefan Leko, Mike Bernardo και Mark Hunt. Θεωρείται ευρέως ως ένας από τους μεγαλύτερους kickboxers βαρέων βαρών που δεν έχει κερδίσει ποτέ το K-1 World Grand Prix. Άρχισε ως νεαρός τις πολεμικές τέχνες εκπαιδευόμενος στο Wing Chun, αλλά σύντομα μεταπήδησε στο Muay Thai εκπαιδευόμενος από με τον θρύλο των ρινγκ της Ταϊλάνδης Kiosot και στη συνέχεια συνέχισε την προπόνηση υπό τον Lollo Heimuli, στο περίφημο γυμναστήριο Balmoral Lee Gar.

Ρεκόρ επαγγελματικής πυγμαχίας

 • 6 αγώνες
 • 5 νίκες
 • 4 με νοκ άουτ
 • 1 ήττες

Ρεκόρ στο kickboxing

 • 79 αγώνες
 • 56 νίκες
 • 38 με νοκάουτ
 • 22 ήττες
 • 11 με νοκάουτ
 • 1 ισοπαλία

Ρεκόρ στο MMA

 • 4 αγώνες
 • 2 νίκες
 • 1 με νοκάουτ
 • 1 με υποβολή
 • 2 ήττες
 • 1 με νοκάουτ
 • 1 με υποβολή

Οι τίτλοι του:

K-1
2000 K-1 World Grand Prix 2000 δεύτερος
World Kickboxing Association
1997 WKA World Super Heavyweight World Champion
World Muay Thai Federation
1996 WMTF World Heavyweight Champion
1992 WMTF World Light Heavyweight Champion
International Sport Karate Association
1996 ISKA World Super Cruiserweight Champion
1995 ISKA World Cruiserweight Champion
1994 ISKA World Light Cruiserweight Champion
Περιφερειακό
1992 South Pacific Cruiserweight Champion
1991 New Zealand Cruiserweight Champion
1990 New Zealand Heavyweight Champion

 

 

Ο Sefo είναι ο σημερινός πρόεδρος του MMA promotion Professional Fighters League. Ονομάστηκε πρόεδρος όταν η προώθηση ήταν ακόμα γνωστή ως World Series of Fighting. Βοήθησε την οργάνωση να συνάψει συμφωνία με το NBC Sports και να μεταδώσει 8 έως 10 εκδηλώσεις στο δίκτυό του.

PETER MURRAY – ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ

Ο Peter είναι ένας επιτυχημένος πωλητής και ανώτερο στέλεχος αθλημάτων. Στην Under Armour υπηρέτησε ως Αντιπρόεδρος, Global Brand and Sports Marketing, υπεύθυνος για τη διαχείριση κατηγοριών, τη στρατηγική της επωνυμίας, τις συνεργασίες marketing και τον σχεδιασμό της αγοράς για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μπέιζμπολ, ποδόσφαιρο και ολυμπιακά αθλήματα. Ο Peter ήταν στέλεχος για 13 χρόνια στο National Football League, συμπεριλαμβανομένων των ρόλων ως SVP Ανάπτυξης Περιεχομένου και SVP του Partnership Marketing/Εταιρικών Πωλήσεων. Συνίδρυσε και υπηρέτησε ως Διευθύνων Σύμβουλος της Insignia Sports Agency και προηγουμένως ήταν EVP στο WME όπου ηγήθηκε της επωνυμίας, του μάρκετινγκ και των νέων επιχειρήσεων στον αθλητισμό, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, τη μουσική και την ψηφιακή τεχνολογία.

GEORGE GREENBERG – ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΌΣ ΠΑΡΑΓΩΓΌΣ

Ο George Greenberg εντάχθηκε στην Εταιρεία τον Ιούνιο του 2017. Ο George είναι 16 φορές  βραβευμένος με Emmy, παραγωγός και σκηνοθέτης με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στην τηλεοπτική παραγωγή. Πρόσφατα διετέλεσε Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος για το FOX Sports, επιβλέποντας την ενσωμάτωση περιεχομένου σε όλα τα προγράμματα FOX Sports 1 και FOX Sports 2 και επιβλέποντας όλη την παραγωγή για το UFC και το Premier Boxing. Ο Greenberg έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο λανσάρισμα του Fox Sports και κατά τη διάρκεια της καριέρας του είχε επιβλέπει τα NFL, MLB και NHL. Ήταν επίσης παραγωγός για την εκπομπή του ABC των Θερινών και Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων το 1984 και των Χειμερινών Αγώνων το 1988.

RAY SEFO – ΠΡΌΕΔΡΟΣ

Ο Ray συνίδρυσε το WSOF το 2012 και υπηρετεί ως Πρόεδρος, Fighting Operations. Ο Ray είναι ένας επιτυχημένος σύνδεσμος και έχει προωθήσει εκατοντάδες αγώνες MMA. Έχει περάσει όλη του τη ζωή εκπαιδεύοντας, αγωνιζόμενος και δουλεύοντας στις πολεμικές τέχνες. Ο Ray έχει κερδίσει έξι παγκόσμιους τίτλους μάχης σε έξι διαφορετικές κατηγορίες βάρους και βρίσκεται στο Hall of Fame. Ο Ray είναι ένας θρύλος του MMA και ηγείται της κουλτούρας του PFL “fighter-first”. Γεννήθηκε στη Νέα Ζηλανδία και ζει στο Las Vegas.

JIM BRAMSON – EVP BUSINESS AFFAIRS ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΌΣ ΣΎΜΒΟΥΛΟΣ

Ο Jim έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας σε νομικές και επιχειρηματικές υποθέσεις με νέες καταναλωτικές επιχειρήσεις. Υπηρέτησε ως Γενικός Σύμβουλος LivingSocial and Revolution Health και Αναπληρωτής Γενικός Σύμβουλος στην AOL. Ο Jim έχει συμβουλεύσει δεκάδες εταιρείες που υποστηρίζονται από επιχειρηματικές δραστηριότητες και είναι απόφοιτος του University of Pennsylvania Law School και του Dartmouth College.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

DONN DAVIS – ΣΥΝΙΔΡΥΤΉΣ ΚΑΙ ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΎ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ

Ο Donn συγκέντρωσε την ομάδα ιδιοκτησίας του PFL, ηγήθηκε της εξαγοράς του World Series of Fighting και είναι ο οραματιστής του PFL. Η καριέρα του επικεντρώθηκε στη δημιουργία καινοτόμων εταιρειών ψηφιακών μέσων. Ίδρυσε την εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων Revolution, LLC με τον Steve Case και είναι Managing Partner της Revolution Growth. Πριν από την Revolution, ο Donn διετέλεσε Πρόεδρος/Διευθύνων Σύμβουλος της Exclusive Resorts, Πρόεδρος/CEO του AOL Interactive Properties Group και Ιδρυτής/Πρόεδρος της Tribune Ventures. Ο Donn ξεκίνησε την καριέρα του στο Sidley & Austin και ήταν επικεφαλής σύμβουλος για τους Chicago Cubs. Ο Donn είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Miami (Ohio) και της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Michigan.

MARK LESCHLY – ΣΥΝΙΔΡΥΤΉΣ ΚΑΙ ΜΈΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΎ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ

Ο Mark είναι Ιδρυτής και Διευθύνων Συνεργάτης της Iconica Partners, μιας επιχειρηματικής εταιρείας της Silicon Valley που δραστηριοποιείται στον τομέα της τεχνολογίας, του αθλητισμού και των μέσων ενημέρωσης. Είναι επίσης συνιδιοκτήτης και Διευθύνων Συνεργάτης της Rho Ventures. Είναι ιδιοκτήτης μειοψηφίας του Los Angeles Football Club (MLS) και των Oklahoma City Dodgers (MLB AAA). Στην αρχή της καριέρας του, ήταν Πρόεδρος της Jennifer Lopez Enterprises και σύμβουλος διαχείρισης στην McKinsey & Company. Ο Mark είναι πρώην παίκτης του τένις ATP και επιλέχθηκε στην ομάδα Davis Cup της Δανίας. Ο Mark έλαβε MBA από το Stanford Graduate School of Business και πτυχίο από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

RUSS RAMSEY – ΣΥΝΙΔΡΥΤΉΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΌΣ ΠΡΌΕΔΡΟΣ

Ο Russ είναι Εκτελεστικός Πρόεδρος. Συνίδρυσε την επενδυτική τράπεζα Friedman, Billings, Ramsey (FBR) και ήταν Συνδιευθύνων Σύμβουλος μέχρι το 2001. Από το 2001 υπηρέτησε ως Διευθύνων Σύμβουλος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ramsey Asset Management. Ο Russ υπηρέτησε ως Πρόεδρος της Ουάσιγκτον το 2024 για να φέρει τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο DC. Είναι Πρόεδρος της Greater Washington Partnership, η οποία είναι μια συνεργασία Διευθυνόντων Συμβούλων στο Maryland της Virginia και στο DC που εργάζονται για την ενίσχυση της περιοχής. Ο Russ παρακολούθησε το Πανεπιστήμιο George Washington με υποτροφία μπέιζμπολ, είναι μέλος της All-Century Team του και απέκτησε το πτυχίο του στις Επιχειρήσεις.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

DAVID HILL – ΠΡΌΕΔΡΟΣ, HILLY PRODUCTIONS

Ο David Hill είναι ένας αναγνωρισμένος πρωτοπόρος και οραματιστής στην αθλητική τηλεόραση στα 24 χρόνια του ως ανώτερος εκτελεστικός αντιπρόεδρος στην 21st Century Fox. Συνέβαλε καθοριστικά στην έναρξη των ιδιοκτησιών FOX Sky Television, Fox Network, Fox Regional Sports Networks και Fox Sports. Διετέλεσε επίσης πρόεδρος των καναλιών του National Geographic. Ο Hill εντάχθηκε στην Fox Sports το 1993 και υπηρέτησε ως πρόεδρος μέχρι να ανέλθει το 1999 σε πρόεδρος του Fox Sports Media Group. Τα ταλέντα του στην τηλεοπτική παραγωγή εκτείνονται πέρα ​​από τον αθλητισμό, καθώς υπήρξε εκτελεστικός παραγωγός στο The X Factor, στο American Idol και στα 88α Βραβεία Όσκαρ 2016. Το 2017 ο David έλαβε το βραβείο Pete Rozelle Lifetime Achievement που απονεμήθηκε από το Professional Football Hall of Fame και είναι το πρώτο στέλεχος που κέρδισε το βραβείο από το 2001.

JOHN FAHEY – ΠΡΌΕΔΡΟΣ, TIME INC.

Ο John συνέβαλε καθοριστικά στην οικοδόμηση του National Geographic από μια αγαπημένη μάρκα σε μια βιώσιμη παγκόσμια επιχείρηση. Υπηρέτησε ως Πρόεδρος της National Geographic Society από το 2011 έως το 2016, Διευθύνων Σύμβουλος από το 1998 έως το 2013 και Πρόεδρος από το 1998 έως το 2010. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, ο Fahey ηγήθηκε της εισόδου της NGS στην καλωδιακή τηλεόραση με τα National Geographic Channels, τη διεθνή ανάπτυξη του περιοδικού National Geographic σε 40 τοπικές εκδόσεις και την επέκταση του περιεχομένου του National Geographic σε σχεδόν κάθε πτυχή των ψηφιακών μέσων. Επιπλέον, ο Fahey καθοδήγησε τη σημαντική επέκταση των Προγραμμάτων Αποστολής της Εταιρείας. Πριν από την ένταξή του στο National Geographic, ο John ήταν Πρόεδρος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Time Life Inc. Το 2014, ο Πρόεδρος Ομπάμα διόρισε τον Fahey για εξαετή θητεία στο Smithsonian Board of Regents.

STEVE MOSKO – ΠΡΏΗΝ ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΗΣ SONY TV

Ο Steve ηγήθηκε της Sony Television για περισσότερα από 15 χρόνια, πιο πρόσφατα ως Πρόεδρος, επιβλέποντας όλη την παγκόσμια παραγωγή, διανομή και κανάλια. Έφτιαξε τη Sony Television από μικρή, σε μια από τις πιο σεβαστές μάρκες και επιχειρήσεις παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων επιτυχιών όπως το Breaking Bad, η Blacklist και το Shark Tank. Στην αρχή της καριέρας του, ο Steve σημείωσε κορυφαία αποτελέσματα σε κάθε στάση, από τον Διευθυντή Πωλήσεων της WMAR-TV στη Βαλτιμόρη μέχρι τον Υπεύθυνο Σταθμού της WPHL-TV στη Φιλαδέλφεια έως τις πωλήσεις EVP για την τηλεόραση της Sony. Ο Steve έχει υπηρετήσει σε πολλούς ηγετικούς ρόλους του κλάδου, μεταξύ των οποίων ως Πρόεδρος της Εθνικής Ένωσης Στελεχών Τηλεοπτικών Προγραμμάτων (NATPE) και Πρόεδρος του Ιδρύματος Ακαδημίας Τηλεοπτικών Τεχνών & Επιστημών (ATAS).

MARK BURNETT  – ΠΡΟΕΔΡΟΣ – MGM, ΟΜΙΛΟΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗΣ

Ο Mark Burnett είναι ένας καταξιωμένος τηλεοπτικός και κινηματογραφικός παραγωγός που έχει κερδίσει 12 βραβεία Emmy, πέντε βραβεία Producer Guild of America, επτά Critic’s Choice Television Awards και έξι People’s Choice Awards. Έχει παράγει 3.200 ώρες τηλεοπτικού προγράμματος, το οποίο προβάλλεται τακτικά σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως. Το τηλεοπτικό συγκρότημα Burnett έχει επί του παρόντος πέντε τηλεοπτικές εκπομπές δικτύου και πέντε καλωδιακές εκπομπές, συμπεριλαμβανομένου του “The Voice” (NBC). “Survivor” (CBS), “Shark Tank” (ABC); “Steve Harvey’s FunderDome” (ABC); και “Jamie Foxx’s Beat Shazam” (FOX); “Fargo” (FX); και «The Handmaid’s Tale» (HULU). Είναι ο αναγνωρισμένος πρωτοπόρος στο τηλεοπτικό ριάλιτι και το μη σενάριο μορφής, και ο Mark έχει κερδίσει πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων το TIME Magazine’s World’s Most Influential People. BRANDWEEK’S Marketer της Χρονιάς. και The Brandon Tartikoff Legacy Award και The PGA Norman Lear Award. Ο Burnett εισάγεται στο Broadcasting & Cable Hall of Fame και τιμάται με ένα αστέρι στο Hollywood Walk of Fame.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Στο Professional Fighters League, ρωτάμε “Γιατί παλεύεις;” Για πολλούς από τους επίλεκτους αθλητές μας, ο αγώνας είναι για τιμή, σεβασμό και την οικογένεια. Για όλους μας, ο αγώνας αφορά και την κοινότητα. Το PFL έχει δεσμευτεί να έχει θετικό αντίκτυπο στο άθλημα του MMA, στους συνεργάτες μας και στους μαχητές μας—καθώς και στις ζωές και τις κοινότητες των οπαδών που μας υποστηρίζουν.

Υποστηρίζουμε και ενθαρρύνουμε τις ατομικές προσπάθειες των μαχητών μας να ανταποδώσουν—είτε εθελοντικά με νέους στα τοπικά γυμναστήρια, είτε αγωνίζονται σε αγώνες φιλανθρωπικών εκθέσεων, είτε με πολλούς άλλους τρόπους που οι απίθανοι αθλητές του PFL λειτουργούν ως πρότυπα στις πόλεις τους. Ως πρωτάθλημα, εστιάζουμε τις κοινοτικές μας προσπάθειες σε δύο βασικούς λόγους: να αξιοποιήσουμε τη δύναμη του αθλητισμού για να ενθαρρύνουμε τους νέους να είναι δραστήριοι, να ξεπερνούν τις προκλήσεις και να επιτύχουν τους στόχους τους και να υποστηρίζουν ενεργά τους θεν ενεργεία στρατιωτικούς και τους βετεράνους. Το MMA ήταν πάντα για να θριαμβεύει με καρδιά και ορμή. Τα μέλη της οικογένειας PFL φέρνουν το ίδιο πνεύμα για να κάνουν τη διαφορά στις ζωές των άλλων. Ελπίζουμε ότι θα συμμετάσχετε μαζί μας για να κάνετε το ίδιο στην υπηρεσία της κοινότητάς σας. Εκτιμούμε την υποστήριξή σας.

– PETE MURRAY | ΔΙΕΥΘΎΝΩΝ ΣΎΜΒΟΥΛΟΣ

 

 

Η ιστοσελίδα της οργάνωσης έχει τα πάντα.

https://www.pflmma.com/

Related posts

Ο Andreas Michailidis πηγαίνει για το 1.000.000 ευρώ

Spyros Loumanis

Αγώνες πρόκρισης Κορεάτικης Ομάδας πυγμαχίας για τους Ολυμπιακούς του Παρισιού 2024 – Ημέρα 3

Spyros Loumanis

Οι Usyk και Fury ετοιμάζονται για τον αγώνα της 17ης Φεβρουαρίου

Spyros Loumanis

Leave a Comment