Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
dojoandring
BoxingΕνημέρωση

Ποιός θα πάρει τα χρήματα του ντοπαρισμένου Ryan Garcia;

Ο Ryan Garcia βρέθηκε ντοπαρισμένος στον τελευταίο του αγώνα με τον Devin Haney.

Αυτό θα έχει συνέπειες στην καριέρα του. Αλλά υπάρχουν κι άλλα που ακολουθούν. Κατ’ αρχήν ο ίδιος ο Garcia αρνείται τα αποτελέσματα των δύο τεστ. Αυτό είναι το πιο ασήμαντο και δείχνει το μυαλό του ανδρός. Ενισχυτικά στο παραπάνω, έρχεται και η δήλωσή του ότι θα μπεί στο οκτάγωνο του UFC μέχρι να εκτίσει τον αποκλεισμό του ενός χρόνου ποινής που του επιβλήθηκε. Κάτι που θα δώσει χαρά στους πιθανούς αντιπάλους του, που θα τον περιμένουν χαμογελαστοί στο κέντρο του οκτάγωνου.

Και τώρα αρχίζει το ενδιαφέρον. Τι θα γίνει με την αμοιβή που πήρε από τον αγώνα με τον Haney, ουσιαστικά κλέβοντάς τον;

Ο “King Ry” επέστρεψε το μερίδιό του από το επίσημο ποσό που αναφέρεται στο συμβόλαιο – που λέγεται ότι είναι 1.100.000 δολάρια – και του επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο ύψους 10.000 δολάρια από το κράτος.

Όπως κυκλοφορεί, η Golden Boy Promotions του Oscar De La Hoya, που διαχειρίζεται την καριέρα του Garcia, θα λάβει αυτά τα 1.100.000 δολάρια.

Όλοι έχουν μείνει κατάπληκτοι. Ακόμη και o Conor McGregor που υποστήριζε τον Garcia μέχρι που πιάστηκε ντοπαρισμένος, έχει αγανακτήσει. Έγραψε στο Instagram: “Πώς κόβεται το πρόστιμο στην Golden Boy; Ο μαχητής τους ήταν βρώμικος. Και παίρνουν περικοπή του προστίμου; Ε;”

Ο Haney ήταν χαρούμενος που αποκαταστάθηκε το αήττητο ρεκόρ του, αλλά αμφισβήτησε την απόφαση της επιτροπής όπως ακριβώς έκανε και ο McGregor.

“Ευχαριστώ την επιτροπή που έκανε το σωστό και πήρε τη σωστή απόφαση”, έγραψε στο Twitter.

“Δεν καταλαβαίνω πώς η Golden Boy παίρνει λεφτά. Δεν έχουν μιλήσει καν για αυτήν την κατάσταση ντοπαρίσματος”.

Και ο Haney πρόσθεσε: “Ο Oscar δεν μου πλήρωσε καν όλα τα λεφτά μου… και παλεύουν να του δώσουν άλλο 1.100.000. Εγώ, η VADA και η προμήθεια θα πρέπει να μοιράσουμε όλα αυτά τα χρήματα.”

Η επαγγελματική πυγμαχία είναι άγρια και συναρπαστική, αλλά περισσότερο έξω από το ρινγκ.

 

Related posts

Το Tipsport Gamechanger του OKTAGON MMA για τον Ανδρέα Μιχαηλίδη απέχει μόνο 10 μέρες

Spyros Loumanis

George Kambosos Jr vs Maxi Hughes: η επιστροφή του George

Spyros Loumanis

Campbell Hatton: η επόμενη γενιά των Hattons

Spyros Loumanis

Leave a Comment