Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
dojoandring
BoxingΕπικαιρότηταΠρόσωπα

Οι συνέπειες από το ντοπάρισμα του Ryan Garcia

Οι συνέπειες για το ντοπάρισμα του Ryan Garcia θα είναι σημαντικές. Μόλις κυκλοφόρησε ότι ο Ryan Garcia βρέθηκε ντοπαρισμένος, ο μπαμπάς του πρωταθλητή ελαφρών βαρών της welterweight του WBC, ο προπονητής Bill Haney, βρήκε ευκαιρία να επιτεθεί λεκτικά στον Garcia. Με δυό λόγια απέδωσε την νίκη του Ryan επί του γιού του Devin, στην αυξημένη απόδοση που του έδωσε το ντοπάρισμα.

Οι συνέπειες για την καριέρα του Haney

Ο Bill Haney αντιμετωπίζει το γεγονός αυτό περίπου σαν νίκη του γιού του Devin, τουλάχιστον όσον αφορά τις εντυπώσεις.

Απομένει να βγει το αποτέλεσμα και από το 2ο δείγμα, για να οριστικοποιηθεί το ντοπάρισμα. Αυτό θα γίνει στις 22 Μαΐου. Εάν αυτό το τεστ αποδειχτεί θετικό, θα είναι κακό για τον Garcia και μπορεί να τεθεί σε αναστολή. Ο πατέρας Haney πάντως του την έχει στημένη. “Θα τα πούμε στις 22 Μαΐου” δήλωσε.

 

 

 

Πάντως το βέβαιο είναι ότι αν πιστοποιηθεί η κλοπή, όπως θεωρείται το ντοπάρισμα, η ομάδα Haney θα έχει ένα καλό λόγο για να αποδώσει το κακό αποτέλεσμα του αγώνα. Είναι βέβαιο ότι ο Bill θα το γιορτάσει.

Πάντως για να κερδίσει ξανά ο Haney τους θαυμαστές, θα χρειαστούν περισσότερα από το να είναι ντοπαρισμένος ο Ryan. Ο Devin θα πρέπει να νικήσει κάποιον καλό στην κατηγορία των 140 λιβρών. Ωστόσο, ο Haney πρέπει προς το παρόν να αντιμετωπίσει υποχρεωτικά τον Sandor Martin, ο οποίος δεν θεωρείται κορυφαίος. Για μετά βλέπουμε.

Οι συνέπειες για την καριέρα του Garcia

Η νίκη ανέβασε την καριέρα του Ryan σε άλλο επίπεδο. Ωστόσο, τα θετικά τεστ έχουν θαμπώσει τη νίκη του. Μια αναστολή ενός έτους ή περισσότερο θα μπορούσε να βλάψει την καριέρα του, διακόπτοντας την ορμή του και αφαιρώντας τον αέρα από τα σχέδιά του να στήσει έναν μεγάλο αγώνα με έναν από τους κορυφαίους μαχητές.

Οι συνέπειες για το ντοπάρισμα του Ryan Garcia μπορεί να αποδειχθούν πιο σημαντικές από όσο φαίνονται με μια πρώτη ματιά. Υπάρχουν ήδη τα πρώτα δείγματα.

 

Related posts

Fury vs Usyk: o Usyk αδιαμφισβήτητος

Spyros Loumanis

Anthony Joshua vs Otto Wallin στην Σαουδική Αραβία στις 23 Δεκεμβρίου 2023

Spyros Loumanis

Ο Chris Eubank Jr θάθελε τον Canelo Alvarez

Spyros Loumanis

Leave a Comment