Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
dojoandring
MMAΕπικαιρότητα

Οι Καλύτεροι Αγώνες για το 2023 όπως ψηφίστηκαν από τους οπαδούς της RIZIN

Η Rizin Fighting Federation (γνωστή επίσης και ως Rizin FF), είναι μια ιαπωνική οργάνωση Μικτών Πολεμικών Τεχνών, που δημιουργήθηκε το 2015 από τον πρώην πρόεδρο του Pride Fighting Championships και Dream Stage Entertainment Nobuyuki Sakakibara.

Ιδρύθηκε ως ο πνευματικός διάδοχος του Pride FC και του Dream, το Rizin ακολουθεί κατά μεγάλο μέρος την φιλοσοφία και τις φιλοδοξίες των δύο προκατόχων του: οι εκδηλώσεις του προωθούνται ως πομπώδεις εκδηλώσεις, με περίτεχνες τελετές έναρξης και εισόδους μαχητών. Οι αγώνες του διεξάγονται σε ρινγκ με σχοινιά και έχει ένα σύνολο κανόνων που κληρονόμησε από το Pride and το Dream.

Ο οργανισμός προωθεί επίσης το “Grand Prix”, τουρνουά ενός αποκλεισμού όπου οι μαχητές πρέπει να πολεμήσουν πολλούς αντιπάλους την ίδια νύχτα, όπως γινόταν παλιά με το Κ-1. 

Το Rizin θεωρείται η κορυφαία διοργάνωση MMA της Ιαπωνίας.

Το  Rizin έχει επίσης προωθήσει αγώνες kickboxing, με δύο τουρνουά “Grand Prix” το 2017  και το 2021

Το όνομα της οργάνωσης είναι ένας συνδυασμός του ” Raijin “, του Ιάπωνα θεού των κεραυνών, την λέξη “ανερχόμενος”, που σημαίνει “να ευημερεί και να ευδοκιμήσει” και το γράμμα, ‘Z’, που σημαίνει “απόλυτο”.

Βλέπουμε τις καλύτερες μάχες του RIZIN όπως αυτές ψηφίστηκαν από τους θεατές, για το 2023.

 

 

Related posts

Ο Deontay Wilder στο ΜΜΑ;

Spyros Loumanis

“Reug Reug” Oumar Kane: από την Σενεγαλέζικη Laamb στο ΜΜΑ

Spyros Loumanis

Israel Adesanya vs Sean Strickland: ο Strickland έκανε την έκπληξη

Spyros Loumanis

Leave a Comment