Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
dojoandring
KickboxingMMAΕνημέρωση

Οι 10 καλύτεροι αγώνες του RIZIN για το 2022

Η Rizin Fighting Federation (γνωστή επίσης και ως Rizin FF), είναι μια ιαπωνική οργάνωση Μικτών Πολεμικών Τεχνών, που δημιουργήθηκε το 2015 από τον πρώην πρόεδρο του Pride Fighting Championships και Dream Stage Entertainment Nobuyuki Sakakibara.

Ιδρύθηκε ως ο πνευματικός διάδοχος του Pride FC και του Dream, το Rizin ακολουθεί κατά μεγάλο μέρος την φιλοσοφία και τις φιλοδοξίες των δύο προκατόχων του: οι εκδηλώσεις του προωθούνται ως πομπώδεις εκδηλώσεις, με περίτεχνες τελετές έναρξης και εισόδους μαχητών. Οι αγώνες του διεξάγονται σε ρινγκ με σχοινιά και έχει ένα σύνολο κανόνων που κληρονόμησε από το Pride and το Dream.

Ο οργανισμός προωθεί επίσης το “Grand Prix”, τουρνουά ενός αποκλεισμού όπου οι μαχητές πρέπει να πολεμήσουν πολλούς αντιπάλους την ίδια νύχτα, όπως γινόταν παλιά με το Κ-1. 

Το Rizin θεωρείται η κορυφαία διοργάνωση MMA της Ιαπωνίας.

Το  Rizin έχει επίσης προωθήσει αγώνες kickboxing, με δύο τουρνουά “Grand Prix” το 2017  και το 2021

Το όνομα της οργάνωσης είναι ένας συνδυασμός του ” Raijin “, του Ιάπωνα θεού των κεραυνών, την λέξη “ανερχόμενος”, που σημαίνει “να ευημερεί και να ευδοκιμήσει” και το γράμμα, ‘Z’, που σημαίνει “απόλυτο”.

Εδώ βλέπουμε τους 10 καλύτερους αγώνες του RIZIN για το 2022, όπως τους ανέδειξαν με ψηφοφορία οι θαυμαστές.

 

Related posts

Tyson Fury vs Francis Ngannou σε αγώνα ΜΜΑ και με ποιόν διαιτητή;

Spyros Loumanis

Professional Fighters League (PFL): η νέα μεγάλη δύναμη στο ΜΜΑ

Spyros Loumanis

Ο Andreas Michailidis πηγαίνει για το 1.000.000 ευρώ

Spyros Loumanis

Leave a Comment