Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
dojoandring
BoxingMMAΕνημέρωσηΠρόσωπα

Ο Ryan Garcia θέλει να μπει στο UFC

Ο Ryan Garcia θέλει να μπει στο UFC μετά τον αποκλεισμό του από την πυγμαχία για ένα χρόνο. Αυτό έγινε γιατί είχε βρεθεί ντοπαρισμένος στον αγώνα του με τον Devin Haney.

Στον αγώνα αυτό, ο Garcia κέρδισε μια μεγάλη νίκη σε πόντους επί του αντιπάλου του Devin Haney τον Απρίλιο. Αλλά αυτός ο αγώνας έχει πλέον κηρυχτεί ως μη διαγωνισμός, με το αήττητο ρεκόρ του Haney να έχει αποκατασταθεί.

Η ποινή του ενός χρόνου αποκλεισμού, προέκυψε μετά από συμφωνία στην οποία κατέληξαν οι νομική του ομάδα με την Επιτροπή της Νέας Υόρκης, μετά από δύο αποτυχημένα τεστ αναβολικών πριν από τον αγώνα, τα οποία ήταν θετικά για την απαγορευμένη ουσία οσταρίνη.

Ο Garcia συμφώνησε σε αναστολή τουλάχιστον ενός έτους και παρέδωσε πίσω το μερίδιό του από την επίσημη αμοιβή του – που λέγεται ότι είναι 1.100.000 δολάρια – και του επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 10.000 δολαρίων από το κράτος.

Την Πέμπτη, πριν την ανακοίνωση της απόφασης της Επιτροπής, ο Ryan είχε ανακοινώσει ότι “αποσύρθηκε επίσημα”.

Και τώρα έστειλε ένα μήνυμα στο αφεντικό του UFC, Dana White, σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει μια μετάβαση στο MMA.

“Μου πήραν τη νίκη”, έγραψε. “Ποτέ δεν απάτησα”. Καλά αυτό αν θέλουμε το πιστεύουμε.

Μια δήλωση από την ομάδα Ryan, που κυκλοφόρησε αργότερα την Πέμπτη, έγραφε:

“Ο Ryan Garcia έπεσε θύμα μόλυνσης από ουσίες, με τα επίπεδα να υπολογίζονται σε δισεκατομμύρια και τρισεκατομμύρια του γραμμαρίου, τα οποία δεν παρείχαν κανένα πλεονέκτημα στο ρινγκ.

Για πολλά χρόνια, ο Ryan υποβαλλόταν οικειοθελώς σε τυχαίες δοκιμές, ακόμη και σε περιόδους εκτός ανταγωνισμού, και δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα.

Έχει διατηρήσει ένα άψογο και καθαρό ρεκόρ σε όλη την καριέρα του, ανυψώνοντας και ξεπερνώντας σημαντικά το άθλημα της πυγμαχίας, κερδίζοντας σεβασμό και θαυμασμό από εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους οπαδούς που συνέχισαν να στηρίζουν τον Ryan, όχι μόνο στις μεγάλες στιγμές αλλά και στις δύσκολες στιγμές που φέρνει η ζωή.”

Ωραία τα είπαν.

Και τώρα στο UFC; Πως θα αγωνιστεί αν δεν εκπαιδευτεί στις τεχνικές του ΜΜΑ; Δεν χρειάζεται χρόνο;

Απλώς τον Ryan τον έπιασαν και τώρα αντιδρά στο σοκ. Το να μπει σε ένα άλλο στυλ, τόσο διαφορετικό από την πυγμαχία, δεν είναι ούτε εύκολο, ούτε έχει εγγυημένη την επιτυχία. Ακόμη κι αν είναι ένας σπουδαίος πυγμάχος.

 

Related posts

LIVE το EUBC Youth Men & Women European Boxing Championships – Day 4

Spyros Loumanis

Wladimir Klitschko: κάτι περισσότερο από πρωταθλητής

Spyros Loumanis

Ο John Fury τα έχει “πάρει” με τον Mike Tyson

Spyros Loumanis

Leave a Comment