Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023
dojoandring
BoxingΕνημέρωση

Ο προπονητής του Chris Eubank Jr, Brian ‘BoMac’ McIntyre συνελήφθη στο αεροδρόμιο επειδή είχε όπλο στη βαλίτσα του

Ο προπονητής του Chris Eubank, Brian ‘BoMac’ McIntyre, συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Manchester, αφού ανακαλύφθηκε ένα γεμάτο όπλο στη βαλίτσα του.

Ο Αμερικανός,  βρισκόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο για να προπονήσει τον Eubank για τη ρεβάνς του με τον Liam Smith, τον οποίο κέρδισε με νοκ άουτ το βράδυ του Σαββάτου στο Manchester Arena.

Ο McIntyre ήταν ο εγκέφαλος πίσω από αυτό, αφού ετοίμασε τον Eubank άριστα για τον αγώνα ρεβάνς.

Όμως, καθώς ετοιμαζόταν να πετάξει προς την Atlanta το πρωί της Κυριακής, ο 53χρονος συνελήφθη από ένοπλους αστυνομικούς για κατοχή πυροβόλου όπλου στις βαλίτσες του.

Η σάρωση των αποσκευών του έδειξε το όπλο με μια γεμιστήρα μέσα, την οποία δεν είχε επιχειρήσει να κρύψει και οι υπάλληλοι ασφαλείας σήμαναν αμέσως συναγερμό.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Manchester δήλωσε: “Γύρω στις 10:45 π.μ. της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου 2023, οι αστυνομικοί κλήθηκαν να δώσουν αναφορές για πιθανή ανακάλυψη πυροβόλου όπλου σε αποσκευές από το προσωπικό του αεροδρομίου στο αεροδρόμιο του Manchester. “Μετά από αρχική επιθεώρηση από το προσωπικό ασφαλείας, παρευρέθηκαν αξιωματικοί της GMP και το όπλο κατασχέθηκε.. Στη συνέχεια, ένας άνδρας συνελήφθη για κατοχή πυροβόλου όπλου και παραμένει υπό κράτηση για περαιτέρω ανάκριση”.

Η Telegraph Sport, εν τω μεταξύ, αναφέρει ότι ο McIntyre κατηγορήθηκε για κατοχή ενός όπλου Smith and Wesson και επτά φυσίγγια χωρίς πιστοποιητικό και τέθηκε υπό κράτηση πριν από μια προδικαστική ακρόαση στο Crown Court στις 9 Οκτωβρίου.”

Η ομάδα του Eubank Jr δεν έχει κάνει ακόμη κάποιο σχόλιο.

Ο McIntyre θεωρείται ένας από τους καλύτερους προπονητές πυγμαχίας στον κόσμο και είναι πρωτοπόρος για την ανάδειξη του φετινού “Trainer of the Year”.

 

Related posts

“No Respect”

Spyros Loumanis

“Μην υποτιμάς τον Kambosos”

Spyros Loumanis

Eubank vs Benn στις 23 Δεκεμβρίου: ο πρώτος τους αγώνας που όμως είναι ο τρίτος

Spyros Loumanis

Leave a Comment