Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023
dojoandring
BoxingΕνημέρωση

Ο Liam Smith τραυματίστηκε στην προπόνηση, αναβάλλεται η ρεβάνς με τον Chris Eubank Jr

Ο Liam Smith τραυματίστηκε στην προπόνηση, επομένως η ρεβάνς της 17ης Ιουνίου με τον Chris Eubank Jr πρέπει να αναβληθεί.

Είναι άγνωστο ποια είναι η φύση του τραυματισμού για τον προσεχώς 35χρονο Smith. Τα καλά νέα είναι ότι η καθυστέρηση θα είναι μόνο  μερικές εβδομάδες.

Ο επαναληπτικός αγώνας Smith εναντίον Eubank Jr θα πρέπει να γίνει σύντομα, εάν η αντιμετώπιση του τραυματισμού το επιτρέπει.

Ο λόγος γι αυτό είναι ότι οι οπαδοί της πυγμαχίας έχουν ανάμεικτα συναισθήματα σχετικά με το ενδιαφέρον τους να δουν έναν δεύτερο αγώνα μεταξύ του Smith και του Eubank Jr, που δεν είχε επιτύχει εδώ και χρόνια σημαντικά πράγματα.

Εάν ο Smith νικήσει και πάλι και μάλιστα με νοκάουτ, που είναι πολύ πιθανό, τον Eubank Jr, τότε  θα ήταν μια καλή στιγμή για να αποσυρθεί δοξασμένος και επιτυχημένος.

Ο Eubank Jr είναι απίθανο να το κάνει επειδή μπορεί να συνεχίσει να κερδίζει χρήματα παλεύοντας κοντά στο σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου οι θαυμαστές είναι βέβαιο ότι δεν θα  εγκαταλείψουν το δικό τους παιδί.

Ο Smith έχει ήδη αποδείξει πειστικά ότι είναι ανώτερος μαχητής από τον 33χρονο Eubank Jr με το νοκ-άουτ του τον περασμένο Ιανουάριο στο Μάντσεστερ. Γιατί χρειάζεται να υπάρξει μια ρεβάνς μεταξύ τους εκεί, παρά για λόγους είσπραξης χρημάτων; Τι παραπάνω θα έχουν να δείξουν;

Πάντως, αν ο Liam συνεχίσει μετά τον Eubank, για να έχει νόημα υπολειπόμενη καριέρα του, αντί να κυνηγά τα χρήματα, θα πρέπει να στοχεύσει ψηλότερα, εστιάζοντας στους παγκόσμιους πρωταθλητές της κατηγορίας, παρά να ανακυκλώσει έναν αγώνα με τον Eubank Jr, ο οποίος σαφώς δεν είναι μαχητής παγκόσμιας κλάσης. Επίσης ο Chris χειρίστηκε μάλλον λάθος την καριέρα του, επιλέγοντας να αγωνιστεί στους 30 από τους 35 αγώνες της καριέρας του στο Ηνωμένο Βασίλειο, εντός έδρας.

Πάντως αυτό που ξέρουμε μέχρι τώρα, ο επαναληπτικός αγώνας Liam Smith εναντίον Chris Eubank Jr μεταφέρθηκε για την 1η Ιουλίου στο Μάντσεστερ.

 

 

Related posts

Το καλύτερο φιλμ για την Ελληνική ερασιτεχνική πυγμαχία

Spyros Loumanis

Οι καλύτερες φάσεις από το GLORY 88

Spyros Loumanis

Dirty boxing: αξιοποιώντας την “γκρίζα ζώνη”

Spyros Loumanis

Leave a Comment