Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023
dojoandring
BoxingΕπικαιρότητα

Ο κυρ – Floyd θα αγωνιστεί σε αγώνα επίδειξης τον Σεπτέμβριο

Ο Floyd Mayweather Jr. ανακοίνωσε τον επόμενο αγώνα επίδειξης που θα συμμετάσχει. Αντίπαλός του ένας 29χρονος μαχητής MMA που ονομάζεται Mikuru Asakura. Ο αγώνας θα γίνει τον Σεπτέμβριο στην Ιαπωνία.

Δείτε τον αντίπαλο:

 


Ο 45χρονος κυρ Floyd, ανακοίνωσε τα παραπάνω σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε τη Δευτέρα στο Las Vegas.  

Ο Floyd δεν είπε πόσο θα πουληθεί ο  αγώνας του με την Asakura στο pay-per-view και επίσης δεν ανέφερε την αμοιβή που έχει συμφωνήσει για τον αγώνα.

Βέβαια αρκετοί είναι εκείνοι που σκέφτονται σαν αντίπαλο τον  Manny Pacquiao, αλλά που να μπλέκεις τέτοιες εποχές.

Δεν ξέρουμε για πόσο ακόμα ο Floyd θα δίνει αγώνες επίδειξης. Υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι θα το κάνει και μέχρι τα 60 του, αν είναι να πληρώνεται. Σε αντίστοιχη ερώτηση ο μεγάλος Muhammad Ali είχε απαντήσει, ότι αν τον πλήρωναν θα έπαιζε και με το ένα πόδι στον τάφο.

Ο ίδιος πιστεύει ότι αρέσει και ότι οι φίλαθλοι θέλουν να διασκεδάσουν αλλά και να ασχολούνται με το ερώτημα “μπορεί ακόμη ο Floyd;”. 

 

 


Όμως οι φίλαθλοι λένε και μερικά ακόμη.

Λένε ότι ξόδεψε πάρα πολλά σε πολυτέλειες, κοσμήματα, ρολόγια, αυτοκίνητα, δεν τήρησε κάποιες συμφωνίες σε αγορές ακινήτων, με αποτέλεσμα να καταφέρει παρά τα εκατομμύρια που έβγαλε, να χρωστά στην εφορία. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που τον κάνει να δίνει αγώνες επίδειξης και η προσπάθεια να πληρώσει το IRS (την εφορία) με τα έσοδα από τους αγώνες.
 
Ο Floyd ήταν ένας πραγματικά μεγάλος πυγμάχος. Ειδικά οι αμυντικές του ικανότητες ήταν απίστευτες. Όμως ένας εκατομμυριούχος, σχεδόν 50άρης, να ρισκάρει την υγεία του, δεν φαίνεται και τόσο έξυπνο.

 


Related posts

Ο Kalyl Silva, γιος του Anderson, νίκησε σε 8 δευτερόλεπτα

Spyros Loumanis

Οι διάσημοι φορούν γάντια και “παίζουν” πυγμαχία, το αποτέλεσμα;

Spyros Loumanis

Sparring: μια εξαιρετική ταινία με τον Mathieu Kassovitz

Spyros Loumanis

Leave a Comment