Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023
dojoandring
BoxingΕπικαιρότητα

Ο John Fury τα έχει “πάρει” με τον Mike Tyson

Ο John Fury δεν είναι ευχαριστημένος με το γεγονός ότι ο Mike Tyson προπονεί τον Francis Ngannou, για να αντιμετωπίσει τον γιο του Tyson Fury.

Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι τον Αύγουστο του 1988, όταν γεννήθηκε ο “Gypsy King”, πήρε από τον ίδιο τον John το όνομά του προς τιμήν του Mike Tyson, ο οποίος ήταν αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής βαρέων βαρών εκείνη την εποχή.

Ο Tyson δουλεύει σκληρά με τον Ngannou στο προπονητικό camp. Και όχι μόνο αυτό. Ο Mike θα βρίσκεται στη γωνία του επόμενου αντιπάλου του Fury, στις 28 Οκτωβρίου στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας .

“Ενοχλητικό. Ονόμασα τον γιο μου από αυτόν τον άνθρωπο και είναι στη γωνία των αντιπάλων του.”

«Αλλά αυτό είναι δουλειά και είναι μέρος του παιχνιδιού στο οποίο βρισκόμαστε.”

«Ναι, θα τον ήθελα στη γωνία τον Tyson”

Ο ίδιος ο υιός Fury λέει “Ο άνθρωπος από τον οποίο πήρα το όνομά μου, ένας θρύλος, πρέπει να πάει εναντίον μου και μετά να βγει ως ηττημένος, έχοντας χάσει από έναν άνθρωπο που πήρε το όνομά του.”

«Νομίζω ότι είναι λυπηρό και νομίζω ότι πρέπει να ήταν στη γωνία μου, όχι στην αντίπαλη γωνία, αλλά η επιχείρηση είναι δουλειά και καταλαβαίνω ότι είναι αυστηρά δουλειά».

Ο Fury συνέχισε: “Ανεξάρτητα από το τι διδάσκει σε αυτόν τον τύπο [Ngannou], ανεξάρτητα από το πόσο προπόνηση πυγμαχίας κάνει, όλοι έχουν ένα σχέδιο μέχρι να τους χτυπήσουν γροθιά στο πρόσωπο και δεν είμαι σίγουρος ποιος το είπε αυτό, αλλά αυτό είναι αλήθεια”, κατέληξε πικάροντας τον Tyson ως δημιουργό της γνωστής ατάκας.

Με αυτά και τα άλλα, όλοι προσπαθούν να “πουλήσουν” τον αγώνα αυτό. Είπαμε: “είναι πολλά τα λεφτά Tyson”.

 

 

Related posts

Ο George Kambosos jr. είναι ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής WBA, WBO, IBF, The Ring

Spyros Loumanis

Andreas Katzourakis και το 11-0

Spyros Loumanis

Ο κυρ – Floyd θα αγωνιστεί σε αγώνα επίδειξης τον Σεπτέμβριο

Spyros Loumanis

Leave a Comment