Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
dojoandring
BoxingΕπικαιρότητα

Ο Jake Paul στους Ολυμπιακούς του Παρισιού 2024 με την ομάδα πυγμαχίας των ΗΠΑ

Ο Jake Paul, influencer, youtuber και “επαγγελματίας” πυγμάχος θα λειτουργήσει ως πρωταγωνιστής και συνεργάτης της USA Boxing. Χρησιμοποιώντας τα κοινωνικά του δίκτυα θα παρουσιάσει την προετοιμασία των αθλητών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Jake Paul, συνεργάστηκε με την USA Boxing στο ταξίδι της Ολυμπιακής Ομάδας Πυγμαχίας των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024. Ο Paul θα εργαστεί ως πρεσβευτής της πυγμαχίας των ΗΠΑ. Εκτός από την προπόνηση με την ομάδα, θα “ρίχνει” μια ματιά στην προετοιμασία και τις προπονήσεις των πυγμάχων στο δρόμο τους για τους Ολυμπιακούς.

Ο Paul, μέσω των καναλιών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα λειτουργεί ως κινητήρια δύναμη για τους νεαρούς πυγμάχους καθώς αγωνίζονται για μετάλλια και ολυμπιακή δόξα. Θα είναι μέλος της Ολυμπιακής ομάδας, θα προπονηθεί στις εγκαταστάσεις του Κολοράντο Σπρινγκς και με όλη του τη δουλειά θα μπορέσει να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την πυγμαχία και τη δουλειά πίσω από αυτήν.

“Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση στον κόσμο και είναι τιμή μου να βοηθήσω να ανεβεί το προφίλ της πυγμαχίας των ΗΠΑ και να καθοδηγήσω αυτούς τους εμπνευσμένους νέους αθλητές καθώς αναζητούν το χρυσό”, είπε.

Είναι σαφές ότι ο αντίκτυπος σε οτιδήποτε κάνει κάποιος τόσο επιδραστικός, όπως είναι ο Jake Paul, θα έχει παγκόσμια εμβέλεια και αντίκτυπο, γι’ αυτό και αυτή η σύνδεση με την Ολυμπιακή ομάδα και την πυγμαχία των ΗΠΑ έγινε ευπρόσδεκτη.

 

Related posts

Το Liam Smith vs Chris Eubank Jr 2 έρχεται

Spyros Loumanis

Ο Μanny Pacquiao ετοιμάζεται για τον Buakaw

Spyros Loumanis

Οι ομορφότερες του UFC

Spyros Loumanis

Leave a Comment