Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
dojoandring
Bare KnuckleMMAΕπικαιρότηταΠρόσωπα

Ο Conor McGregor θέλει τον Michael Chandler στο οκτάγωνο και τον KSI χωρίς γάντια

Ο Conor McGregor έχει φιλόδοξα σχέδια για την επιστροφή του στο UFC.

Ο πρώην πρωταθλητής δύο κατηγοριών, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί από τότε που υπέστη ένα κάταγμα στο πόδι στην πιο πρόσφατη μάχη του εναντίον του Dustin Poirier το 2021, αναμένεται εδώ και καιρό να συγκρουστεί με τον Michael Chandler στον επόμενο αγώνα του. Φαίνεται ότι εξακολουθεί να είναι το σχέδιο του McGregor να κάνει την επιστροφή του πριν από το τέλος του 2023.

“Δεκέμβριος – [Michael] Chandler, πρέπει να το κάνω”, είπε ο McGregor στο TalkSport το Σάββατο. “Πρέπει απλώς να τον πιάσω από το στήθος και να τον χτυπήσω. Αυτό πρέπει να κάνω”.

 

 

Το φιλόδοξο σχέδιο του McGregor να αγωνιστεί τον Δεκέμβριο σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον πριν ακόμη μπουν οι μαχητές στο οκτάγωνο, ειδικά επειδή δεν έχει ακόμη υποβληθεί σε τεστ ντόπινγκ στο πλαίσιο του προγράμματος αντιντόπινγκ του UFC φέτος.

Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες με το πρόγραμμα ελέγχων που διαχειρίζεται η Υπηρεσία Αντιντόπινγκ των Ηνωμένων Πολιτειών, οι μαχητές που εγκαταλείπουν το pool αλλά παραμένουν υπό σύμβαση με το UFC – συνήθως λόγω συνταξιοδότησης – πρέπει να υποβληθούν σε τουλάχιστον έξι μήνες ελέγχων πριν τους επιτραπεί να αγωνιστούν πάλι.

Αυτή η περίοδος έξι μηνών μπορεί να ακυρωθεί με εξαίρεση, αλλά η μόνη φορά που συνέβη από τότε που το UFC συνεργάστηκε με την USADA ήταν το 2016, όταν επιτράπηκε στον πρώην πρωταθλητή βαρέων βαρών Brock Lesnar, να αγωνιστεί στο UFC 200. Ο Lesnar στη συνέχεια βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία. Η νίκη του εναντίον του Mark Hunt μετατράπηκε σε μη αγώνα και εξέτισε ποινή ενός έτους για την παράβαση.

Εάν ο McGregor πρόκειται να αγωνιστεί πραγματικά τον Δεκέμβριο, το UFC θα πρέπει να του προσφέρει την απαλλαγή όπως και στον Lesnar, για να παραλείψει τους έξι μήνες των απαιτούμενων δοκιμών.

Είτε αγωνισθεί είτε όχι πριν το τέλος του 2023, ο McGregor έχει σίγουρα ένα σχέδιο για το μέλλον του, ελπίζοντας ότι ο Chandler θα είναι μόνο ο πρώτος από τρεις αγώνες.

“Ο Chandler τον επόμενο Δεκέμβριο μετά Justin Gaethje και μετά θα κάνουμε την τριλογία με τον Nate Diaz“, είπε ο Conor.

Ο McGregor πάντα σχεδίαζε να ολοκληρώσει την τριλογία, ενώ ο Diaz συνεχίζει να διαφημίζει την ενδεχόμενη επιστροφή του στο UFC μετά την αποχώρησή του από την οργάνωση για το free Agency, κάτι που τελικά οδήγησε στον πρόσφατο αγώνα πυγμαχίας του εναντίον του Jake Paul.

Αλλά το MMA δεν είναι το μόνο ενδιαφέρον του McGregor. Αφού παρακολούθησε την εκδήλωση του Σαββάτου του Matchroom Boxing με τη βάναυση νίκη με νοκ-άουτ του Anthony Joshua, μπήκε στο ρινγκ για να καλέσει τον influencer, ηθοποιό, ράπερ και πυγμάχο KSI για έναν αγώνα πυγμαχίας χωρίς γάντια (Bare Knuckle).

 

Related posts

Nieky Holzken vs “Sexyama” Yoshihiro Akiyama σε αγώνα ειδικών κανόνων στο ONE 165

Spyros Loumanis

Charlie Zelenoff: ο επαγγελματίας loser

Spyros Loumanis

Ο Lyoto Machida διδάσκει σε λεπτά όσα άλλοι σε χρόνια

Spyros Loumanis

Leave a Comment