Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
dojoandring
MMAΕνημέρωσηΠρόσωπα

Ο Andreas Michailidis πηγαίνει για το 1.000.000 ευρώ

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης είναι αυτή την εποχή ο καλύτερος Έλληνας μαχητής του ΜΜΑ.

Είναι 34 ετών, Ποντιακής καταγωγής και σε ηλικία 8 ετών, αφού μετακόμισε από το Καζακστάν που γεννήθηκε στην Ελλάδα, ξεκίνησε προπονήσεις, στην πάλη και το kickboxing στην ομάδα του Γιώργου Μάλλιου. Συνεχίζοντας με το MMA και το Brazilian Jiu-Jitsu εκπαιδεύτηκε στο Gracie Barra Greece όπου κατέκτησε την μαύρη ζώνη στο Brazilian Jiu-Jitsu.

Αφού συμμετείχε σε πολλά εθνικά πρωταθλήματα Brazilian Jiu-Jitsu και σε αρκετούς αγώνες MMA στην Ελλάδα, κέρδισε τον τίτλο ελαφρών βαρών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Fight League (EFL). Μετά μετακόμισε στην Αμερική για να προπονηθεί με τους Antonio McKee και μεγάλο μαχητή Quinton “Rampage” Jackson, για να ετοιμαστεί για το King Of The Cage: Slugfest.

Από τότε αγωνίστηκε στις ΗΠΑ στο Bellator 128, στη Ρωσία, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και σε άλλες χώρες, αλλά η μεγάλη δημοσιότητα ήρθε όταν αγωνίστηκε και νίκησε στο UFC.

Τώρα έχει έρθει η ώρα να διεκδικήσει 1.000.000 ευρώ, αφού προκρίθηκε στους 8 στο TipSport Gamechanger της Τσέχικης διοργάνωσης OKTAGON.

Ο αγώνας θα γίνει στις 17 Ιουνίου 2023 στη Γερμανία εναντίον του Mohamed Grabinski.

Να θυμίσουμε ότι το ρεκόρ του είναι:

  • 20 αγώνες
  • 14 νίκες
  • 6 ήττες

Έχει ύψος 1,83 m και βάρος 77 κιλά. Αγωνίζεται στην κατηγορία Welterweight.

Στο βίντεο που ακολουθεί τον βλέπουμε να προπονείται στην EFL Academy στη Κηφισιά για το OKTAGON.

 

Η σκηνοθεσία του πολύ καλού βίντεο είναι του Dawid Palamarchouk και η ομάδα που το δημιούργησε είναι η Suplex TV, που ασχολείται με την προβολή των Ελλήνων αθλητών του MMA και του Brazilian Jiu-Jitsu. Το όραμά τους είναι να αναδείξουν με τη δουλειά τους τους αθλητές και να βοηθήσουν στην προβολή τους. Το κανάλι τους είναι μόλις δύο μηνών, αλλά η δουλειά πολύ αξιόλογη.

 

Related posts

Με λίγη “βοήθεια” όλοι λένε το σωστό

Spyros Loumanis

Buakaw vs Saenchai για το BKFC Thailand 5

Spyros Loumanis

Ο Francis Ngannou αναγνωρίζει τη βοήθεια του προπονητή του

Spyros Loumanis

Leave a Comment