Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
dojoandring
BoxingΕνημέρωση

Ο αγώνας Tyson Fury vs Oleksandr Usyk έρχεται!

Μια μεγάλη είδηση και ένας πραγματικά μεγάλος αγώνας πραγματικής επαγγελματικής πυγμαχίας.

Ο Tyson Fury και ο Oleksandr Usyk υπέγραψαν το συμβόλαιο για έναν αδιαμφισβήτητο αγώνα παγκόσμιου τίτλου βαρέων βαρών στη Σαουδική Αραβία.

Οι συνομιλίες διακόπηκαν μεταξύ των αντιπάλων πρωταθλητών νωρίτερα φέτος, αλλά ο Fury και ο Usyk έχουν πλέον συμφωνήσει τους όρους να θέσουν όλους τους παγκόσμιους τίτλους σε μια μάχη, με ημερομηνία και τόπο διεξαγωγής να πρόκειται να επιβεβαιωθούν.

Ο Fury ρισκάρει το αήττητο ρεκόρ του σε έναν αγώνα εναντίον του πρώην πρωταθλητή UFC Francis Ngannou στη Σαουδική Αραβία στις 28 Οκτωβρίου.

Ο Usyk υπερασπίστηκε τους παγκόσμιους τίτλους του WBA, WBO και IBF με τη νίκη επί του Daniel Dubois στην Πολωνία τον περασμένο μήνα.

“Κάνω αυτό που λέω. Λέω αυτό που κάνω. Αυτή είναι η εποχή του Gypsy King”, ανέβασε η Fury στο Instagram για την είδηση.

Και συμπλήρωσε:

“Δεν μπορείς πια να τρέξεις κουνέλι Usyk – το καταλαβαίνεις”.

 

 

Ο νικητής του αγώνα μεταξύ Fury και Usyk θα δει τον πρώτο αδιαμφισβήτητο πρωταθλητή βαρέων βαρών της εποχής των τεσσάρων ζωνών.

Ο Fury είναι αήττητος σε 34 αγώνες από τότε που έγινε επαγγελματίας το 2008, ενώ ο Usyk έχει κερδίσει και τους 21 αγώνες του.

“Χαίρομαι που επιτέλους υπογράφηκε αυτός ο αγώνας”, είπε ο υποστηρικτής του Queensbury, Frank Warren. “Αυτός είναι ο μεγαλύτερος αγώνας που θα μπορούσε να γίνει στο άθλημά μας.”

“Τα βαρέων βαρών πυροδοτούν πάντα τη φαντασία των οπαδών και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτό θα είναι το μεγαλύτερο πυγμαχικό γεγονός του αιώνα.”

“Δεν μπορώ να πιστέψω ότι συμβαίνει, αλλά συμβαίνει”, δήλωσε ο υποστηρικτής του Usyk, Alexander Krassyuk. “Δύσκολο να εκφράσω τον θαυμασμό μου που ήμουν μέρος του μεγαλύτερου αγώνα βαρέων βαρών του αιώνα. Σεβασμός στον Tyson για το θάρρος του.”

 

 

Εικόνα

 

Αυτός θα είναι μεγάλος αγώνας πραγματικής πυγμαχίας. Και οι δύο είναι σπουδαίοι μαχητές, αήττητοι, πολύ δημοφιλείς  και σίγουρα μετά από αυτόν, ο ένας δεν θα είναι πια αήττητος.

Πιστεύουμε θα συζητηθεί πολύ πριν και πολύ περισσότερο μετά.

Related posts

Ο Teofimo Lopez αποσύρθηκε

Spyros Loumanis

Teofimo Lopez vs George Kambosos: νέα και μάλλον τελική ημερομηνία

Spyros Loumanis

George Kambosos Jr. vs. Maxi Hughes: επιστροφή με νίκη

Spyros Loumanis

Leave a Comment