Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023
dojoandring
Cinema

New Police Story: μιά από τις καλύτερες ταινίες του Jackie Chan

Ο επιθεωρητής Wing της Αστυνομίας του Χονγκ Κονγκ έπεσε θύμα μιας 5μελούς συμμορίας. Όταν ολόκληρη η ομάδα του σκοτώνεται, ο Wing νιώθοντας ένοχος για τους θανάτους, το ρίχνει στο ποτό και γίνεται χάλια.

Ένας νεαρός άνδρας με ταραγμένο παρελθόν προσποιείται ότι είναι αστυνομικός που εργάζεται για την υπόθεση μαζί με τον Wing, τον βοηθά να ξανασταθεί στα πόδια του και να ξεκινήσει μια προσπάθεια για να εκδικηθεί τη συμμορία. Από κάποιο σημείο και μετά όμως το πράγμα γίνεται προσωπικό.

Η New Police Story είναι μια ταινία δράσης που κυκλοφόρησε στις 24 Σεπτεμβρίου του 2004 στο Hong Kong, σε παραγωγή και σκηνοθεσία του Benny Chan και με συμπαραγωγό και πρωταγωνιστή τον Jackie Chan.

Η ταινία είναι μια επανεκκίνηση της σειράς Police Story και είναι η πέμπτη ταινία της σειράς. Το New Police Story βασίζεται πολύ περισσότερο στο δράμα και τη έντονη δράση από τις προηγούμενες της σειράς.

Είναι μία από τις καλύτερες του Jackie Chan, ευφάνταστο σενάριο, σκηνοθεσία, πολύ θέαμα, άψογη ηθοποιία, δουλεμένες σκηνές μάχης και ο Jackie στα καλύτερά του.

Έχει διάρκεια 2 ώρες και 3 λεπτά. Η ταινία παγκόσμια έβγαλε 8,712,057 δολάρια ΗΠΑ.

 

Related posts

Super Bodyguard: η ταινία του Σαββάτου

Spyros Loumanis

Miracles: μία από τις καλύτερες ταινίες του Jackie Chan από το 1989

Spyros Loumanis

Ο “Πατέρας του Grappling”, Judoka, stuntman, ηθοποιός, Gene LeBell δεν υπάρχει πια

Spyros Loumanis

Leave a Comment