Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
dojoandring
BoxingMMAΕπικαιρότητα

Nate Diaz vs Jake Paul αύριο σε αγώνα πυγμαχίας και το μετά από αυτό

Ο Nate Diaz θα αγωνιστεί αύριο με τον Jake Paul σε αγώνα πυγμαχίας 10 γύρων στο American Airlines Center του Dallas στο Texas.

Ο Diaz έχει μέχρι τώρα στο ΜΜΑ:

 • 35 αγώνες
 • 22 νίκες
 • 5 με νοκάουτ
 • 13 με υποβολή
 • 4 με απόφαση
 • 13 ήττες
 • 2 με νοκάουτ
 • 1 με υποβολή
 • 10 με απόφαση

 

 

Ο Paul έχει στην πυγμαχία:

 • 7 αγώνες
 • 6 νίκες
 • 4 με νοκάουτ
 • 1 ήττες

 

 

Είναι και αυτός ένας από τους αγώνες θεάματος, όπου επώνυμοι, όχι απαραίτητα πυγμάχοι, μπαίνουν στο ρινγκ για να αγωνιστούν, συνήθως με κάποιον που γνωρίζει πυγμαχία αλλά βρίσκεται στα τελειώματα της καριέρας του.

Πυγμάχοι που βρίσκονται στην ακμή της καριέρας τους δεν συμμετέχουν σε τέτοιες εκδηλώσεις, δεν τις έχουν ανάγκη.

Εδώ αντί για πυγμάχο έχουμε έναν βετεράνο αθλητή του ΜΜΑ που όμως ξέρει τι να κάνει όταν φορέσει τα γάντια.

Ο Paul έχει σίγουρα βγάλει ήδη τα χρήματά του από το Youtube.

Η Diaz θα είναι ένας ακόμη από τους πρώην πρωταθλητές του UFC, Tyron Woodley και Anderson Silva, καθώς και με τον πρώην πρωταθλητή Bellator και ONE Ben Askren, που θα αντιμετωπίσουν τον Paul στο ρινγκ της πυγμαχίας. Και ενώ ο Paul κατέστησε σαφές ότι έχει μεγάλη εκτίμηση για τα επιτεύγματα του Diaz στο MMA, δεν εκτιμά και τόσο πολύ τις ενέργειες του αντιπάλου του έξω από το κλουβί.

“Σέβομαι την καριέρα του, δεν τον σέβομαι ως άνθρωπο”, είπε ο Paul. “Είναι νταής, είναι πανκ. Δέρνει αθώους ανθρώπους. Πάντα προσπαθεί να προκαλέσει μια σκηνή, πετώντας μπουκάλια νερού στους ανθρώπους. Τι είδους παράδειγμα είναι αυτό για να το δώσουμε σε όλους, απλώς καπνίζοντας όλη την ώρα; Δεν μου αρέσουν αυτά τα πράγματα σε αυτόν. Και κάποιος πρέπει να εκφοβίσει τον νταή, και αυτό θα κάνω το Σάββατο”.

Όμως υπάρχει και συνέχεια.

 

Ο Paul έχει ήδη υπογράψει με την PFL για αγώνες με όρους ΜΜΑ. Έκανε λοιπόν πρόταση στον Diaz να αγωνιστούν και σε αγώνα ΜΜΑ, που θα έχει διοργανώσει η PFL. Η αμοιβή θα είναι το ευτελές ποσό των 10.000.000 δολαρίων.

Ο Diaz απάντησε την Τετάρτη στην πρόσφατη προσφορά του Paul για το ΜΜΑ, θέτοντας μερικούς όρους. Όμως μάλλον θέλει να επιστρέψει στο UFC. Επομένως η διοργάνωση του ενδεχόμενου μεταξύ τους αγώνα, δεν θα μπορούσε να γίνει παρά μόνο στο οκτάγωνο του UFC. Εναλλακτικά ίσως να μπορούσε να βρεθεί μία λύση όπως γίνεται με τους αγώνες πυγμαχίας που συμμετέχουν “ανακατεμένοι” αντίπαλοι.

Πάντως αν και ελεύθερος από δεσμευτικά συμβόλαια, για τον Diaz υπάρχουν αρκετοί αγώνες υψηλού προφίλ που θα μπορούσε να κάνει στην πυγμαχία ή το MMA. Ο σημαντικότερος όμως είναι μια πολυαναμενόμενη τριλογία με αντίπαλο τον αστέρα του UFC, Conor McGregor.

Από την άλλη πλευρά, ο αγώνας του Σαββάτου πιθανότατα σηματοδοτεί το τέλος της πυγμαχίας για τον Paul ενάντια σε θρύλους του MMA. Απλώς δεν έχουν απομείνει πολλά ονόματα του MMA που θα δέχονταν να αγωνιστούν μαζί του, ειδικά αν ξεπεράσει τον Diaz.

Υπάρχει όμως πάντα ένας: ο Conor McGregor.

“Ο Conor McChicken, δεν θέλει την μάχη”, είπε ο Paul. “Είναι αλκοολικός, είναι τοξικομανής. Είναι εκεί έξω και προκαλεί όλα αυτά τα προβλήματα, ετοιμάζεται να πάει φυλακή για όλο αυτό το τρελό s***. Δεν ανησυχεί καν για τη μάχη αυτή τη στιγμή. Αυτή τη στιγμή ανησυχεί για το αν θα είναι ελεύθερος”.

“Όμορφα λόγια”.

Related posts

George Kambosos Jr. vs. Maxi Hughes: επιστροφή με νίκη

Spyros Loumanis

Έκλεισε ο αγώνας Tyson Fury vs Kubrat Pulev

Spyros Loumanis

Vyacheslav Datsik: παράνοια, ΜΜΑ, ληστείες, φυλακή, ναζισμός

Spyros Loumanis

Leave a Comment