Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
dojoandring
BoxingΕπικαιρότητα

Mike Tyson Vs. Logan Paul; τι ψάχνει ο youtuber στο ρινγκ;

Τον τελευταίο καιρό έχει προκύψει ένας νέος προσανατολισμός στην επαγγελματική πυγμαχία και τα μαχητικά στυλ γενικότερα. Τον ονομάζουνε “πυγμαχία διασημοτήτων”. Σε αυτό το πράγμα η κεντρική ιδέα είναι να συμμετέχουν σε αγώνα επαγγελματικής πυγμαχίας παλιά μεγάλα ονόματα του ρινγκ που καλούνται να αντιμετωπίσουν άλλα μεγάλα ονόματα είτε του ρινγκ είτε εκτός αυτού. Για παράδειγμα οι αγώνες Holyfield vs Belford, Tyson vs Jones, Mayweather vs Paul. 

Αυτός ο τελευταίος δεν είναι καν πυγμάχος αλλά youtuber! 

Ο Logan Alexander Paul, 26 χρονών σήμερα, δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο, έχει εμφανιστεί σαν ηθοποιός σε σειρές και σε ταινίες, έχει βγάλει cd με τραγούδια, παρουσιάζει από τον Νοέμβριο του 2018 το podcast Impaulsive, το οποίο αυτή τη στιγμή έχει πάνω από 3 εκατομμύρια ακόλουθους στο YouTube, αλλά το δυνατό του σημείο είναι το ίδιο το YouTube. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι στο κανάλι του από τον Ιανουάριο του 2021, έχει περισσότερους από 22 εκατομμύρια συνδρομητές και 5,8 δισεκατομμύρια προβολές, κατατάσσοντας τον 58ο στις Ηνωμένες Πολιτείες και μεταξύ των κορυφαίων 140 συνδρομητικών καναλιών στην πλατφόρμα. 

Η δημοσιότητα έχει και τα σκοτεινά της σημεία που όμως δείχνει μερικά πράγματα για το ποιόν του. Σε ένα ταξίδι στην Ιαπωνία, τον Δεκέμβριο του 2017, κατά το οποίο επισκέφτηκε το “δάσος αυτοκτονίας” της Aokigahara, κινηματογράφησε ένα θύμα αυτοκτονίας και ανέβασε το βίντεο στο κανάλι του στο YouTube. Έγινε χαμός και ο θόρυβος γύρω από το όνομά του υπήρξε τεράστιος. Πάνω απ’ όλα οι θεάσεις στο youtube. 

Το 2018 αγωνίστηκε σε ερασιτεχνικό αγώνα πυγμαχίας με τον Βρετανό YouTuber και ράπερ KSI. Ο αγώνας έληξε ισοπαλία. Στην ρεβάνς, η οποία ήταν επαγγελματικός αγώνας, ο Paul έχασε από τον KSI με απόφαση. Στις 6 Ιουνίου του 2021 αγωνίστηκε με τον Floyd Mayweather χωρίς κριτές και βαθμολογίες σε αγώνα 8 γύρων. Αποτέλεσμα; έπεσαν οι οι servers από την ζήτηση. Οι αμοιβές; ο Floyd πήρε 30 εκατομμύρια δολάρια και ο Paul  20 εκατομμύρια δολάρια. Όχι κι άσχημα.

Από πυγμαχία δεν είναι τίποτα αλλά από χειρισμό της δημοσιότητας και της επικοινωνίας είναι άριστος.

Τώρα θέλει να παίξει με τον Mike Tyson. Αν ο Tyson δεχθεί, αυτό θα σημαίνει είτε ότι το ποσό θα είναι πραγματικά μεγάλο και, διάολε, όλοι έχουμε ανάγκες, είτε δεν σέβεται καθόλου το άθλημά του, ή και τα δυό μαζί.

Εδώ βλέπουμε ένα από τα αναμενόμενα βίντεο.

 

 

Related posts

Και ο Saenchai του Muay Thai στο Bare Knucle Fighting Championships

Spyros Loumanis

Lucia Rijker: “η πιο επικίνδυνη γυναίκα στον κόσμο”

Spyros Loumanis

Devin Haney vs Vasiliy Lomachenko για τον παγκόσμιο τίτλο

Spyros Loumanis

Leave a Comment