Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
dojoandring
CinemaMMAΕπικαιρότηταΠρόσωπα

Martyn Ford: εμένα μου άρεσε το κρίκετ

Ο Martyn ήταν ένας ταλαντούχος παίκτης του κρίκετ. Ψηλός, λεπτός και με ταλέντο, ζούσε έχοντας σαν όνειρο μια καριέρα σαν επαγγελματίας παίχτης του κρίκετ.

Όμως η μοίρα είχε αποφασίσει αλλιώς. Σε μια προπόνηση τραυματίστηκε. Μετά τον τραυματισμό εκδηλώθηκε μια σοβαρή περίπτωση αδενικού πυρετού (μολυσματική μονοπυρήνωση). Όλο αυτό το πράγμα διήρκεσε ένα χρόνο. Αυτό το διάστημα ουσιαστικά τον έβγαλε από την πορεία που ονειρευόταν. Το κρίκετ απομακρυνόταν μαζί με το όνειρο μιας επαγγελματικής καριέρας.
 
Όμως ο Martyn δεν είχε “τελειώσει”. Ασχολήθηκε με την γυμναστική, μπήκε στον χώρο των γυμναστηρίων. Και αυτό, από διέξοδος έγινε πάθος. Ασχολήθηκε με το bodybuilding. Είχε τα σωματικά προσόντα. Δούλεψε σκληρά, Δεν κοίταξε ποτέ πίσω. Ένας άλλος δρόμος ανοιγόταν εμπρός του.
 

Σήμερα ο Martyn είναι 33 ετών. Εκτός από αυτό είναι και ένας γίγαντας 2,03 m και 145 κιλών. είναι διάσημο μοντέλο ειδών γυμναστικής, ιδιοκτήτης γυμναστηρίου, και ηθοποιός. Από τα μέσα ενημέρωσης έχει χαρακτηριστεί ως ο “τρομακτικότερος άνθρωπος του πλανήτη”, ενώ έχει εμφανιστεί σε πολλά τηλεοπτικά σόου και κινηματογραφικές ταινίες.

Δείτε την εξέλιξή του:

Εδώ στο Final Score (2018) με τον Dave Bautista 

 

Η προπόνησή του περιλαμβάνει μία περίοδο 4-5 εβδομάδων και μία εβδομάδα όπου δουλεύει για αύξηση του όγκου. Για την φυσική του κατάσταση κάνει ΜΜΑ 2 φορές την εβδομάδα και 2-3 φορές Brazilian Jujitsu στην Ακαδημία Gracie.
 

Γιατί αυτή η ιστορία έχει θέση στο blog μας;

Γιατί ο Martyn πρόκειται να αγωνιστεί σε αγώνα  MMA της πολωνικής KSW, που δεν απαιτεί επαγγελματική άδεια.  

Related posts

Pro MMA fighter vs. Kudo top fighter

Spyros Loumanis

Όλοι οι πυγμάχοι heavyweight πρωταθλητές από το 1885 έως το 2024: σύγκριση των υψών

Spyros Loumanis

Τakashi Azuma: ο δημιουργός του Kudo

Spyros Loumanis

Leave a Comment