Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
dojoandring
BoxingΕπικαιρότηταΠρόσωπα

Manny Pacquiao vs Conor McGregor;

Ο Manny Pacquiao εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για έναν αγώνα πυγμαχίας. Αντίπαλός του θέλει να είναι ο Conor McGregor.

Ο Pacquiao αποσύρθηκε από τους επαγγελματικούς αγώνες τον Αύγουστο του 2021. Τότε έχασε σε μια συνάντηση για τον παγκόσμιο τίτλο από τον Yordenis Ugas. Τώρα όμως επέστρεψε στις προπονήσεις.

 

 

Ο σούπερ σταρ του UFC Conor McGregor πρόκειται να επιστρέψει στη δράση εναντίον του Michael Chandler στις 29 Ιουνίου. Πριν από λίγο καιρό είχε ονομάσει τον Φιλιππινέζο, ως επόμενο αντίπαλο για αγώνα που θα γινόταν πριν από το τέλος του 2024.

Ο υποστηρικτής του Manny Pacquiao, Sean Gibbons, επιμένει ότι πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί ο συνάντηση τους επόμενους εννέα μήνες. Έτσι θα εξασφαλιστεί η επιστροφή  στο ρινγκ.

Ο Gibbons είπε στο Boxing Scene: “Ήταν πάντα ένα μεγάλο όνειρο για εκείνον και τον Conor McGregor. Όμως ο Conor έχει τόσες πολλές δουλειές στο UFC που δυσκολεύει τον προγραμματισμό”.

“Ο Manny έχει περίπου εννέα μήνες που απομένουν για να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο. Έτσι εξακολουθεί να ψάχνει ενεργά για κάτι”.

Ο Pacquiao φαινόταν έτοιμος να αντιμετωπίσει τον αγώνα επιστροφής του στη συνέχεια εναντίον του Conor Benn, με το ζευγάρι να έπαιζε στη Σαουδική Αραβία νωρίτερα φέτος.

Αλλά το μέλλον του Benn είναι πλέον στον αέρα, αφού το Βρετανικό Συμβούλιο Ελέγχου Πυγμαχίας κέρδισε την έφεσή του για την άρση της προσωρινής αναστολής του. Αυτό γιατί ο Benn είχε βρεθεί να έχει πάρει ντόπες.

Ο Gibbons πρόσθεσε σχετικά με την προοπτική να αντιμετωπίσει στη συνέχεια τον Benn: “Ξέρετε, αυτός ο αγώνας ήταν λίγο πολύ έτοιμος να γίνει αλλά, δυστυχώς, ο Benn έχασε την έφεση.”

 

 

“Είχαμε ατυχία. Είδατε τη διαφημιστική εκστρατεία, το ενδιαφέρον. Όλοι ήταν ενθουσιασμένοι, όλες οι πλευρές ήθελαν να το κάνουν, αλλά δυστυχώς η απώλεια της έκκλησης κόστισε τον αγώνα.”

 

Related posts

Tim Tszyu vs Sebastian Fundora: η ανατροπή

Spyros Loumanis

Ο Mike Tyson θέλει κι άλλο, “φέρτε μου τον Lewis, τον Holyfield και στο τέλος τον Fury”

Spyros Loumanis

Kazuki Anaguchi ο 23χρονος Ιάπωνας πυγμάχος αγωνίζεται για τη ζωή του

Spyros Loumanis

Leave a Comment