Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
dojoandring
LiveWrestlingΕνημέρωση

LIVE το Pan-American U17 Beach Wrestling Championships 2024

“Το Beach Wrestling World Series μεταφέρει το άθλημα της πάλης στις πιο όμορφες παραλίες. Είναι κοντά στους θεατές και τους οπαδούς, δίνοντας στους καλύτερους αθλητές του κόσμου την ευκαιρία να παρουσιάσουν τον εαυτό τους και το άθλημά τους σε έναν ατμοσφαιρικό υπαίθριο χώρο.

Η United World Wrestling αναγνώρισε την Beach Wrestling ως αναπόσπαστο μέρος της Wrestling σε όλα της τα στυλ. Ασκείται ως προωθητικός και εκπαιδευτικός κλάδος σε όλο τον κόσμο με σκοπό την προώθηση των πολιτιστικών και κοινωνικών αξιών τους καθώς και την προστασία αυτής της παγκόσμιας κληρονομιάς πάνω στην οποία βασίζονται όλα τα σύγχρονα στυλ πάλης.

Αμέτρητες παραλλαγές της παραδοσιακής πάλης που ασκείται στην άμμο μπορούν να εντοπιστούν και θα πρέπει όλες να τύχουν της ίδιας προσοχής από τη διεθνή κοινότητα. Οι παρόντες κανόνες προσφέρουν ένα ενιαίο σύστημα αγώνων που περιλαμβάνει όλες τις κύριες τάσεις της πάλης στην παραλία και καθιστά το άθλημα εύκολο να γίνει κατανοητό από τους θεατές και τα μέσα ενημέρωσης και εύκολο να κριθεί από τους διαιτητές.

Η εισαγωγή του Beach Wrestling World Series έγινε το 2019 και σηματοδότησε την αρχή μιας νέας εποχής για το άθλημα. Το παρουσίαζε σε ένα νέο περιβάλλον, εστιάζοντας όχι μόνο σε αγώνες υψηλού επιπέδου, αλλά και στον τρόπο ζωής, στην εμπειρία των θαυμαστών και των θεατών καθώς και στην ψυχαγωγία.”

Εδώ βλέπουμε LIVE το Pan-American U17 Beach Wrestling Championships 2024 από το Santo Domingo της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Ring A

 

 

Ring B

 

Related posts

Ακριβό το pay-per-view του Tyson Fury vs Francis Ngannou

Spyros Loumanis

Τι έγινε το “Thermopylae Team Combat”, υπάρχει ακόμη;

Spyros Loumanis

Chris Eubank Jr vs Liam Smith 2: η επιστροφή του Eubank

Spyros Loumanis

Leave a Comment