Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
dojoandring
BoxingΕνημέρωσηΕπικαιρότηταΤραυματισμοί

Kazuki Anaguchi ο 23χρονος Ιάπωνας πυγμάχος αγωνίζεται για τη ζωή του

Ο Kazuki Anaguchi είναι Ιάπωνας πυγμάχος και είχε αγωνιστεί την Τρίτη στις 26 Δεκεμβρίου, το ίδιο βράδυ που έγινε ο αγώνας  Naoya Inoue vs Marlon Tapales.

Ο αγώνας του Anaguchi με τον Tsutsumi ήταν μια αιματηρή και βάναυση μάχη. Ο Tsutsumi κέρδισε με 95-91, 94-92 και 94-92 στα φύλλα του σκορ.

Έχοντας την πρώτη του ήττα σε επτά αγώνες ενάντια στον Tsutsumi στην bantamweight, ο Anaguchi δεν ένιωθε καλά στη γωνία μετά το τέλος του αγώνα. Είχε πέσει τέσσερις φορές μέσα στον αγώνα και ένα βίντεο τον έδειχνε να είναι έτοιμος να καταρρεύσει στη γωνία του, μετά το τέλος του αγώνα. Τα πόδια του έτρεμαν καθώς ο προπονητής του προσπαθούσε να τον κρατήσει όρθιο, ενώ είχε εκδηλώσει και σπασμούς.

Ήταν σοκαριστικό να παρακολουθείς έναν πυγμάχο που έδωσε τα πάντα να προσπαθεί να κρατήσει την ισορροπία του μπροστά στους θεατές και στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο μαχητής (που πλέον έχει ρεκόρ 6-1) μεταφέρθηκε από τα αποδυτήρια στο νοσοκομείο με τη βοήθεια της ομάδας του.

O Anaguchi τελειώνει το 2023 σε κώμα λόγω ιατρικής βοήθειας. Έχει γίνει ήδη χειρουργείο και τώρα αρχίζει η αναμονή…

H Viva! Promotions που εκπροσωπούσε τον Tapales, δημοσίευσε ένα μήνυμα μετά τον αγώνα: “Προσευχές μέχρι τον Kazuki Anaguchi. Μετά τον αγώνα του με τον Seiya Tsutsumi, πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο. Πολέμησε δυνατά, πρωταθλητής!”

 

 

Related posts

Joe Joyce vs Dereck Chisora στις 27 Ιουλίου στο Λονδίνο

Spyros Loumanis

Η Σαουδική Αραβία ετοιμάζει κάτι πολύ μεγάλο στην επαγγελματική πυγμαχία

Spyros Loumanis

Tommy Fury vs KSI: καλά περάσαμε, είδαμε και κόσμο, μετά πήγαμε και για μπύρες

Spyros Loumanis

Leave a Comment