Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
dojoandring
MMAΠρόσωπαΤραυματισμοί

Jon Jones τέλος;

Ο Jon Jones και ο Stipe Miocic δεν θα αγωνιστούν για το πρωτάθλημα βαρέων βαρών UFC τον επόμενο μήνα στη Νέα Υόρκη, αφού ο Jones έσκισε έναν θωρακικό τένοντα από το οστό, κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

 

 

Ο πρόεδρος του UFC Dana White είπε ότι ο Jones τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης τη Δευτέρα. Ο πρωταθλητής βαρέων βαρών χρειάζεται χειρουργική επέμβαση και θα μείνει εκτός τουλάχιστον οκτώ μήνες. Ο αγώνας του Jones  θα ήταν το main event του UFC 295 στις 11 Νοεμβρίου στο Madison Square Garden.

Ο White είπε επίσης ότι ο Sergei Pavlovich και ο Tom Aspinall  θα αγωνιστούν για τον προσωρινό τίτλο βαρέων βαρών. Ο αγώνας τίτλου ελαφρών βαρών μεταξύ Jiri Prochazka και Alex Pereira θα είναι το main event.

Ο Jones τελείωσε μια τριετία από το UFC τον Μάρτιο και ανέβηκε στην υψηλότερη κατηγορία βάρους του για να πνίξει τον Ciryl Gane και να κερδίσει το κενό τίτλο στο main event του UFC 285.

Ο Jones είπε μετά από αυτόν τον αγώνα ότι ήθελε τον Miocic, ο οποίος είναι ο δεύτερος υποψήφιος και τον οποίο ο Jones αποκάλεσε τον μεγαλύτερο μαχητή βαρέων βαρών. Ο White είπε ότι ο αγώνας θα γινόταν και ορίστηκε ημερομηνία για το Madison Square Garden.

Ο Jones είχε αποβληθεί για ένα χρόνο, το 2016, γιατί βρέθηκε να είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και η νίκη του το 2017 επί του Daniel Cormier ακυρώθηκε αφού ένα άλλο τεστ ναρκωτικών βγήκε θετικό.

Η Υπηρεσία Αντιντόπινγκ των Ηνωμένων Πολιτειών άλλαξε τα κριτήρια για το τι συνιστά θετικό τεστ το 2019 και ο Jones γνωστοποίησε ότι θα είχε περάσει σύμφωνα με τα αναθεωρημένα πρότυπα.

Ο 36χροος σήμερα Jones έχει ρεκόρ:

  • 29 αγώνες
  • 27 νίκες
  • 10 με νοκάουτ 
  • 7 με υποταγή
  • 10 με απόφαση
  • 1 ήττα
  • 1 αποκλεισμό 
  • 1 αγώνα που ακυρώθηκε

Ο Jones είναι ένας μεγάλος μαχητής, παγκόσμιας κλάσης. Μια αποχή 8 και πλέον μηνών θα τον οδηγήσει στην ηλικία των 37 ετών να κάνει την επιστροφή του στους αγώνες. Ορισμένοι το βλέπουν σχετικά δύσκολο, γιατί και η ηλικία δεν θα αφήνει πολλά περιθώρια. Ευχόμαστε να διαψευσθούν.

Related posts

Ο Manny Pacquiao στην Ελλάδα

Spyros Loumanis

Πως να αντιμετωπίζετε ψηλότερους αντιπάλους: η περίπτωση Mike Zambidis

Spyros Loumanis

Για ηθοποιός κινείται πολύ καλά. Με τι ασχολείται ο κύριος;

Spyros Loumanis

Leave a Comment