Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
dojoandring
BoxingΕνημέρωση

Joe Joyce vs Dereck Chisora στις 27 Ιουλίου στο Λονδίνο

Ο αγώνας Joe Joyce vs Dereck Chisora θα γίνει ​​αυτό το καλοκαίρι σε μια βαρέων βαρών σύγκρουση στις 27 Ιουλίου, στο O2 Arena στο Λονδίνο, Αγγλία.

Σπατάλη αγωνιστικού χρόνου. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος αυτού του Joyce vs Chisora, ίσως και για τους δύο.

Ο ασημένιος Ολυμπιονίκης του 2016 Joyce (16-2, 15 KOs) αξίζει κάτι καλύτερο από αυτό. Ο Joyce έχει χάσει μόνο από τον Zhilei Zhang και αυτός ο τύπος κέρδισε τον Filip Hrgovic. Ο Joyce ενίσχυσε την αυτοπεποίθησή του στον τελευταίο αγώνα του εναντίον του Kash Ali στις 16 Μαρτίου 2024, τον οποίο κέρδισε με νοκ-άουτ στον δέκατο γύρο.

Ο Joyce γίνεται 39 τον Σεπτέμβριο και δεν έχει την πολυτέλεια να επενδύσει ένα ή δύο χρόνια σε προσπάθειες για να ξαναβρεί την αυτοπεποίθησή του μετά τις συνεχόμενες ήττες του από τον Zhang.

Ο 40χρονος Chisora ήταν πάντα τεχνίτης και ​​έχει κάνει τεράστια περιουσία, με καθαρή αξία που εκτιμάται στα 15.000.000 δολάρια. Αυτό αν και δεν μπορούμε να πούμε ότι είχε κορυφαίους αγώνες στην καριέρα του. Η μεγαλύτερη επιτυχία του ήταν η νίκη του απέναντι στον 38χρονο Carlos Takam.

Ο Tyson Fury βοήθησε τον Chisora, αντιμετωπίζοντάς τον τρεις φορές χωρίς προφανή λόγο εκτός από το να πάρει σίγουρες νίκες. Ο Chisora ​​έχει χάσει τέσσερις από τους τελευταίους έξι αγώνες του και έρχεται από μια νίκη επί του 42χρονου Gerald Washington.

Ο “τελειωμένος” Joyce σπαταλά όσο αγωνιστικό χρόνο του έχει απομείνει, σε έναν αγώνα που δεν έχει πολλά να του δώσει, εκτός από κάποια χρήματα.

 

Related posts

Ο Mike Tyson ετοιμάζεται να πουλήσει την υστεροφημία του

Spyros Loumanis

Eubank vs Benn στις 23 Δεκεμβρίου: ο πρώτος τους αγώνας που όμως είναι ο τρίτος

Spyros Loumanis

Πως “δούλευαν” οι τεχνικές της Αρχαίας Ελληνικής Πυγμαχίας;

Spyros Loumanis

Leave a Comment