Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
dojoandring
CinemaMMA

Jake Gyllenhaal και Conor Macgregor για την ταινία “Road House”

Η ταινία “Road House” της Amazon με πρωταγωνιστή τον 42χρονο Αμερικανό ηθοποιό Jake Gyllenhaal, πρόκειται να ξεκινήσει τα γυρίσματα στη Δομινικανή Δημοκρατία αυτόν τον μήνα. Όταν θα είναι έτοιμη θα κυκλοφορήσει σε περισσότερες από 240 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο. Να πούμε προς το παρόν ότι ο Conor δεν θα παίζει τον εαυτό του.

Οι σκηνές που βλέπετε στο επόμενο βίντεο, είναι από το UFC που έκαναν τα πρώτα γυρίσματα και είναι εντυπωσιακές. Σε αυτές βλέπουμε τον Αμερικανό ηθοποιό να αγωνίζεται μέσα στο οκτάγωνο σαν πραγματικός μαχητής.

Αν οι σκηνές είναι εντυπωσιακές, η μεταμόρφωση σωματικά του Gyllenhaal σε μαχητή είναι πιο εντυπωσιακή.

Πρέπει να παραδεχθούμε ότι έγινε “φέτες” σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και οι τεχνική του είναι αποδεκτή.

 

 

Την περασμένη Παρασκευή όταν δημοσιεύτηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας, φαίνεται να είναι έτοιμος να δώσει μία μάχη με έναν μαχητή του MMA, τον ρόλο του οποίου υποδύεται ο ηθοποιός Jay Hieron.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Gyllenhaal υποδύεται έναν μαχητή.

Το 2015, ο Jake πρωταγωνίστησε στην εξαιρετική ταινία “Southpaw”, υποδυόμενος έναν πυγμάχο που προσπαθεί να συνέλθει, ύστερα από τον θάνατο της συζύγου και να κερδίσει την επιμέλεια της κόρης του. Για να προετοιμαστεί τότε, ο ηθοποιός έβαλε 15 μυϊκά κιλά, ενώ έπαιζε πραγματικό μποξ για αρκετούς μήνες.

 

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέχρι πριν την έναρξη των γυρισμάτων του “Road House”, ο ηθοποιός προπονούταν για 6 ώρες καθημερινά. Έκανε 2.000 ροκανίσματα και sit-ups τη μέρα, έτρεχε 12 χιλιόμετρα και πραγματοποιούσε αρκετή προπόνηση με βάρη. Ο ίδιος επεσήμανε σε συνέντευξή του πως σταμάτησε να κάνει πολεμικές τέχνες μόνο πριν την έναρξη των γυρισμάτων, καθώς “δεν ήθελε να φαίνεται το πρόσωπό του χτυπημένο”.

 

 

Αναμένουμε.

 

Related posts

Ωραίες φάσεις από το πολύ δυνατό Shooto

Spyros Loumanis

Χρήστος “El Greco” Ναβροζίδης: ο Έλληνας μαχητής του King of the Streets και του Wotore

Spyros Loumanis

Nate Diaz vs Jake Paul αύριο σε αγώνα πυγμαχίας και το μετά από αυτό

Spyros Loumanis

Leave a Comment