Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
dojoandring
Cinema

Jaguar Lives! μια ταινία του 1979 με τον Joe Lewis

Ο “καλύτερος μαχητής όλων των εποχών στις ΗΠΑ” και Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Joe Lewis, είχε κάνει την δεκαετία του ’70 μια προσπάθεια για κινηματογραφική καριέρα. Γύρισε κάποιες ταινίες με εξαιρετικές προδιαγραφές για την εποχή, τουλάχιστον αν κρίνουμε από τα ονόματα της βιομηχανίας του Hollywood που πόνταρε σε αυτόν για έναν ήρωα τύπου James Bond. Όμως δεν μπόρεσε να διακριθεί σαν ηθοποιός. Ένας από τους λόγους που δεν έγινε αυτό, ήταν το ότι ήταν πολύ ειλικρινής με τους παραγωγούς, κάτι που δεν τους άρεσε καθόλου. Του έδωσαν υποσχέσεις που ποτέ δεν πραγματοποιήθηκαν. 

Η ταινία “Jaguar Lives!” κυκλοφόρησε στις 31 Αυγούστου 1979 και έχει διάρκεια 90 λεπτά. Σαν ιστορία δεν πέφτεις και κάτω, όλο το ενδιαφέρον είναι η παρουσία του Joe.

Εκτός από τον Lewis που είναι στα καλύτερά του, οι συμπρωταγωνιστές είναι ένας κι ένας: Donald Pleasence, Sir Christopher Lee, Barbara Bach, Joseph Wiseman, Capucine, Woody Strode, John Huston. Όλοι σχεδόν είχαν συμμετάσχει σε ταινίες της σειράς James Bond. 

Πάντως είναι από τις ελάχιστες ταινίες που ξέρουμε όλοι ότι οι σκηνές μάχης θα μπορούσαν να γίνουν επικίνδυνα πραγματικές.

Ποιός νοιάζεται για την πλοκή. Πάντως για όποιον είναι περίεργος να πούμε ότι αναφέρεται σε έναν μυστικό πράκτορα που μάχεται ένα διεθνές κύκλωμα ναρκωτικών.
 
 

 

Related posts

The Final Blade: μια ταινία και με καλό σενάριο

Spyros Loumanis

Conor MacGregor: το MMA φεύγει, το σινεμά έρχεται

Spyros Loumanis

Dong Haichuan of the Hundred Fists: μια πολύ καλή ταινία με τον δημιουργό του Baguazhang

Spyros Loumanis

Leave a Comment