Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023
dojoandring
BoxingΕνημέρωση

Η τελική προσφορά για τον Tyson Fury είναι έτοιμη, θα την δεχθεί;

Οι Σαουδάραβες διοργανωτές επιβεβαίωσαν, ότι ο Fury θα λάβει την προσφορά “Take it or leave it” για τον Αγώνα του Δεκεμβρίου εναντίον του Usyk.

Ο Fury θα πρέπει να αποφασίσει αν θέλει τελικά να προχωρήσει με τον αγώνα η όχι. Ξεκαθαρίζουν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει επόμενη (τέταρτη) διαπραγμάτευση.

Θα είναι μια προσφορά στον Fury και θα είναι οριστική. Αν ο Tyson συμφωνήσει, θα αγωνιστεί με τον Usyk, πιθανότατα για πολύ καλύτερα χρήματα από όσα έχει πάρει ποτέ κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Εάν ο Fury γίνει άπληστος και επιμείνει να θέλει περισσότερα χρήματα, οι Σαουδάραβες διοργανωτές θα προχωρήσουν για να  βρουν άλλη επιλογή για τον Usyk για να αγωνιστεί τον Δεκέμβριο.

Σε αυτήν την περίπτωση, ο Fury θα πρέπει να αρκεστεί σε ό,τι μπορούν να βρουν οι υποστηρικτές του για αυτόν. Υπάρχει πάντα ο καλός φίλος του Fury, Joseph Parker ή ίσως ένας τέταρτος αγώνας με τον Dereck Chisora. Αυτή η επιλογή θα μπορούσε να μαζέψει κόσμο. Οι υποστηρικτές του Fury μπορούν να τον επαναφέρουν στο Τότεναμ. 

Εάν ο Fury τελικά δεν επιλέξει την υπάρχουσα προσφορά των Σαουδαράβων, ο Usyk μπορεί να χρειαστεί να αμυνθεί ενάντια στον υποχρεωτικό αντίπαλο της IBF Filip Hrgovic, καθώς αυτή θα είναι η επόμενη υπεράσπιση του τίτλου του μετά τις 26 Αυγούστου στην Πολωνία, εναντίον του Daniel Dubois.

 

 

Related posts

Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk: ο αγώνας και τα μετά από αυτόν

Spyros Loumanis

Chris Eubank Jr vs Liam Smith 2: η επιστροφή του Eubank

Spyros Loumanis

Ο Manny Pacquiao στην Ελλάδα

Spyros Loumanis

Leave a Comment