Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
dojoandring
BoxingGreeksΕνημέρωση

Η Alycia Baumgardner βρέθηκε θετική στη Mesterolone πριν τον αγώνα με την Christina Linardatou

Η αδιαμφισβήτητη πρωταθλήτρια της κατηγορίας super featherweight Alycia Baumgardner (15-1, 7 KO) είχε κάνει χρήση της απαγορευμένης ουσίας Mesterolone, τρεις μέρες πριν τον αγώνα της με την Christina Linardatou, για την υπεράσπιση του τίτλου της  τον περασμένο μήνα, στις 15 Ιουλίου στον Τεκτονικό Ναό στο Ντιτρόιτ του Michigan.Αυτό επιβεβαιώθηκε από τέσσερις πηγές.

Η διαφημιστική εταιρεία Matchroom Boxing του Eddie Hearn που συνεργάζεται μαζί της, αναγνώρισε το θετικό τεστ της 29χρονης Baumgardner, δηλώνοντας ότι το έμαθαν στις 12 Αυγούστου. Το θετικό τεστ, θα μπορούσε να σημαίνει ότι το αποτέλεσμα της νίκης της Baumgardner επί της Linardatou θα μπορούσε να αλλάξει σε μη αγώνα.

Όπως αναφέραμε στην ανάρτησή μας που αφορούσε τον αγώνα Baumgardner – Linardatou, “Όσο περνούσαν οι γύροι η Linardatou έδειχνε καταβεβλημένη και κουρασμένη, σε πλήρη αντίθεση με το σπασμωδικό, γρήγορο στυλ κίνησης που είχε στο πρώτο μισό του αγώνα.” Είχε μαχητικότητα αλλά υπερτερούσε η Baumgardner που φαινόταν να έχει περισσότερο σθένος και έπαιρνε και καλά χτυπήματα. Τώρα ξέρουμε τον λόγο της υπεροχής της.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για την αφαίρεση των τίτλων της ή για το ενδεχόμενο μιας επανάληψης του αγώνα με την Linardatou.

Η Baumgardner θα έχει όμως και άλλα δύο θέματα να αντιμετωπίσει. Το πρώτο είναι η αμφισβήτηση και των προηγούμενων νικών της, αφού εύλογα μπορεί να σκεφτεί κανείς, ότι ίσως να έκανε το ίδιο και σε άλλους αγώνες. Το δεύτερο είναι η απαξίωση. Πως θα ένοιωθε και πως θα μπορούσε να λέει τα δικά της στις συνεντεύξεις που θα έδινε πριν από μια ενδεχόμενη επανάληψη του αγώνα με την Linardatou, αφού νίκησε κλέβοντας;

Πιστεύουμε ότι η Linardatou πρέπει να την αντιμετωπίσει ξανά και να τελειώνει οριστικά μαζί της. Έχει το πλεονέκτημα της φυσικής κατάστασης, της τεχνικής, έχει το ηθικό πλεονέκτημα αλλά τώρα θα έχει μαζί της τον κόσμο και τους κριτές.

 

 

 

Related posts

Buakaw vs Saenchai BKFC Muay Thai 2023

Spyros Loumanis

Αντωνία Πρίφτη: παγκόσμια πρωταθλήτρια Κ-1 στην Osaka

Spyros Loumanis

Ο Mike Tyson βοηθά ξανά τον Francis Ngannou για τον αγώνα του με τον Anthony Joshua

Spyros Loumanis

Leave a Comment