Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023
dojoandring
BoxingΕπικαιρότητα

Holyfield (58 ετών) Vs Belfort (44 ετών)

Το Σαββάτο 11 Σεπτεμβρίου, ναι σήμερα, η Triller Fight Club έχει ετοιμάσει την διοργάνωση του  LEGENDS II με κύριο αγώνα τον Evander Holyfield Comeback Fight, από το Hard Rock LIVE στο Seminole Hard Rock Hotel and Casino στο Hollywood, FL και LIVE στο Pay-Per-View.

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής Cruiserweight και Heavyweight, Evander The Real Deal’ Holyfield θα αγωνιστεί με τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή βαρέων βαρών UFC Vitor ‘The Phenom’ Belfort σε αγώνα 8 γύρων.
“Νόμιζα ότι θα αγωνιζόμουν με τον Mike Tyson, αλλά τώρα θα έχω τον Vitor Belfort. Έτσι, προπονούμαι δύο χρόνια γι ‘αυτό. Όταν μου ζήτησαν να παίξω με τον Vitor  είπα αν θέλει να το κάνει τότε θέλω να το κάνω και εγώ. Έβαλα τον χρόνο τα τελευταία δύο χρόνια και θέλω να πληρώνομαι για τον χρόνο μου. Είμαι περισσότερο από έτοιμος και ανυπομονώ για τον αγώνα”.
 
 

 

Ο Holyfield ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους πυγμάχους στην ιστορία, ήταν ο μόνος μαχητής που βασίλεψε ως ο αδιαμφισβήτητος παγκόσμιος πρωταθλητής Cruiserweight και ο αδιαμφισβήτητος παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών και ήταν ο πρώτος πυγμάχος που κατέκτησε παγκόσμιους τίτλους σε τρεις διαφορετικές δεκαετίες.
 

Ο Vitor Belford, του οποίου η μητέρα είναι Ελληνικής καταγωγής, πρώην πρωταθλητής βαρέων βαρών UFC, εξακολουθεί να κατέχει το ρεκόρ για τα περισσότερα νοκ-άουτ στην ιστορία του UFC. Αν θέλετε τα στατιστικά του έχει στο ενεργητικό του  συνολικά 41 αγώνες, 26 νίκες, οι 18 με νοκάουτ, 5 με απόφαση, 3 με υποταγή, 14 ήττες, οι 7 με νοκάουτ, οι 2 με υποταγή, οι 5 με απόφαση και με 1 αγώνα που ακυρώθηκε.

 

 

 

Τα εισιτήρια ξεκινούν από $ 81, το Pay-Per-View έχει τιμή 49,99 $ στη Βόρεια Αμερική και 9,99 £ (13,99 $) στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι αγοραστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον άμεσο σύνδεσμο μέσω του FITE.TV.

 

Μετά το ρεκόρ πωλήσεων του αγώνα επιστροφής των Mike Tyson vs Roy Jones jr πέρυσι στις 28 Νοεμβρίου 2020, που κατέρριψε τα ρεκόρ PPV event της χρονιάς με πάνω από 1,6 εκατομμύρια πωλήσεις, ήταν επόμενο να έχει και συνέχεια. 

Έτσι την βραδιά του αγώνα Holyfield vs Belfort, θα συμπληρώσουν και οι αναμετρήσεις των θρύλων του ΜΜΑ Anderson Silva vs Tito Ortiz σε έναν επαγγελματικό αγώνα πυγμαχίας cruiserweight 8 γύρων, o αγώνας επίσης 8 γύρων  David Haye vs Joe Fournier στη βαριά κατηγορία και ο ο αγώνας Andy Vences vs Jono Carroll.

Η βραδιά θα είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα αν και η πυγμαχία δεν πρόκειται να κερδίσει τίποτα από αυτό. Από μια ηλικία και μετά, κατά την γνώμη μας, οι πυγμάχοι θα πρέπει να αποσύρονται, προστατεύοντας τον εαυτό τους από τραυματισμούς και φθορά. Εκτός αυτού, το πνεύμα μπορεί να είναι πρόθυμο αλλά το σώμα δεν μπορεί πλέον. 

Ένας θρύλος παραμένει θρύλος, αν φροντίζει γι αυτό και ο ίδιος. 

Related posts

Evander Holyfield vs Vitor Belfort και τα άλλα τα “παιδιά” το είπαν και το έκαναν

Spyros Loumanis

“No Respect”

Spyros Loumanis

European Boxing Championships Ανδρών και Γυναικών έως 22 ετών για το 2023 – Ημέρα 2η

Spyros Loumanis

Leave a Comment