Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
dojoandring
BoxingGreeksΕνημέρωση

Η Alycia Baumgardner εκδικήθηκε για τη μοναδική της ήττα από τη Christina Linardatou

Η Alycia Baumgardner εκδικήθηκε τη μοναδική της επαγγελματική ήττα στο Detroit από την Christina Linardatou.

Η Linardatou (14-3, 6 KO) πίεζε στους πρώτους γύρους, εκμεταλλευόμενη τον πιο αργό ρυθμό της Baumgardner. Αλλά η Baumgardner ήταν ψύχραιμη και διαχειρίστηκε πολύ καλά τον ρυθμό του αγώνα μέχρι το μέσο του 4ου γύρου. Από εκεί και μετά είχε την υπεροχή κάνοντας εξαιρετική δουλειά με χτυπήματα στο σώμα της Ελληνίδας, χαλώντας την αναπνοή  και κουράζοντάς την περισσότερο.

Ο Baumgardner (15-1, 7 KO) γενικά ήταν υπομονετική και μεθοδική, αντεπιτέθηκε πολύ στους πρώτους γύρους και περνούσε σε δυνατούς συνδυασμούς όταν παρουσιάζονταν οι ευκαιρίες.

Στον 1ο γύρο  η Baumgardner αντιμετώπισε τον γρήγορο ρυθμό και την κίνηση προς τα εμπρός της Linardatou, με μια ποικιλία από ακριβείς βολές στο κεφάλι και το σώμα. Η Linardatou χαμογελούσε στο τέλος του γύρου αλλά οι γροθιές της Baumgardner είχαν αποτέλεσμα.

Στον 2ο και 3ο γύρο η Baumgardner ήταν η πιο αιχμηρή, πιο ακριβής και πιο συντονισμένη. Ωστόσο, δεν “άνοιξε” το παιχνίδι της, αφήνοντας την Linardatou να εξαντλείται΄με γρήγορο ρυθμό.

Στο 4ο Linardatou αυτό που κυρίως έκανε, ήταν να κινείται γρήγορα προς τα εμπρός, αλλά χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Όσο περνούσαν οι γύροι η Linardatou έδειχνε καταβεβλημένη και κουρασμένη, σε πλήρη αντίθεση με το σπασμωδικό, γρήγορο στυλ κίνησης που είχε στο πρώτο μισό του αγώνα.

Η Baumgardner κέρδισε κάθε γύρο στο ανεπίσημο φύλλο του αγώνα, ολοκληρώνοντας με το επίσημο σκορ 98-92, 98-92 και 99-91 και μια ομόφωνη απόφαση.

Για την συνέχεια, ο Baumgardner ζήτησε για αντίπαλο την Katie Taylor και την Amanda Serrano.

Η 35χρονη πλέον Linardatou ήταν πολύ καλή κατάσταση και είναι φανερό ότι είχε προσπαθήσει πολύ για να επανέλθει μετά από 2,5 χρόνια αδράνειας, που τα αφιέρωσε στη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

Βρίσκεται ακόμη σε επίπεδο παγκόσμιας κλάσης και πιστεύουμε ότι έχει ακόμη χρόνο για μερικούς κορυφαίους αγώνες και ίσως έναν ακόμη τίτλο.

 Έτσι θα κάνει και τον γιο της ακόμη πιο περήφανο.

 

Related posts

Αυτά καλό είναι να μην γίνονται

Spyros Loumanis

Ο 15 μηνών γιος του Francis Ngannou, Kobe, πέθανε

Spyros Loumanis

Πότε θα αγωνιστεί ξανά ο Conor McGregor;

Spyros Loumanis

Leave a Comment