Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
dojoandring
Χιούμορ

Γυναίκες vs Τίμιων λαικών παιδιών

Στο πολύτιμο βίντεο που παρουσιάζουμε σήμερα, καταγράφεται μια σειρά άδικων και απρόκλητων επιθέσεων, εναντίον ανυποψίαστων φιλήσυχων πολιτών από ομάδα γυναικών. 

Ας πάρουμε να πράγματα από την αρχή.

Πρόκειται για περιπτώσεις καλοπροαίρετων ανδρών αθλητών, οι οποίοι προσήλθαν καλόπιστα να αγωνιστούν σε μια σειρά αθλητικών εκδηλώσεων. Εκεί και ενώ εισήλθαν κόσμια και αθλητικά περιβεβλημένοι, με τα σορτσάκια τους, τα γάντια τους, τα αθλητικά τους παπούτσια, δέχθηκαν επίθεση.

Συγκεκριμένα, μόλις βρέθηκαν μέσα στο ρινγκ, δέχθηκαν απρόκλητα βάναυση επίθεση διαρκείας, από άγνωστες γυναίκες, οι οποίες, άγνωστο από που και για ποιό λόγο, βρέθηκαν και αυτές την ίδια ώρα στο ρινγκ και αντί να σεβαστούν το χώρο και την εκδήλωση ή και να ακολουθήσουν το πνεύμα του σωστού fair play, τους επιτέθηκαν κατ΄ εξακολούθηση, αιφνιδιάζοντας τους και στις περισσότερες περιπτώσεις επιτυγχάνοντας ένα άδικο νοκάουτ, απέναντι σε εμβρόντητους αντιπάλους.

Υπάρχουν υποψίες ότι αυτό δεν ήταν μια αυθόρμητη συμπεριφορά, αλλά μια οργανωμένη επιχείρηση, αφού παρατηρήθηκε ότι ήσαν και αυτές ντυμένες με αθλητική περιβολή, προκειμένου να παρεισφρήσουν λάθρα εντός του αθλητικού χώρου.

Μέγα θέμα ανακύπτει από το γεγονός ότι μάλλον δεν έδρασαν μόνες τους. Αυτές οι υποψίες γιγαντώνονται από το γεγονός ότι υπήρχαν στις κερκίδες συνεργοί τους προσποιούμενοι και προσποιούμενες τις παρέες, είτε πίνοντας μπύρες είτε τρώγοντας γαριδάκια. Μάλιστα ορισμένοι από αυτούς, κατέγραφαν τα τεκταινόμενα με τη βοήθεια κινητών τηλεφώνων τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία, όπως υποψιάζονται οι ειδικοί, σκόπευαν να αναρτήσουν στο διαδίκτυο.

Με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων, των διαιτητών κατά κύριο λόγο, αλλά και των διοργανωτών και των βοηθών των αθλητών, αποφεύχθηκε επέκταση των επεισοδίων με απρόοπτες συνέπειες. 

Καταδικάζουμε τη βία από όπου κι αν προέρχεται. Πιστεύουμε ότι πρέπει να χυθεί άπλετο φως σε τέτοιες περιπτώσεις αλόγιστης βίας και να πραγματοποιηθεί έρευνα ώστε να βρεθούν ποιοι κρύβονται από πίσω.

Κοιτάξτε τι περνούν οι δυστυχείς στα χέρια τους:

 

 

 Τιμή και δόξα στα θύματα.

Related posts

Frank Dux: ο “αληθινός” Bloodsport

Spyros Loumanis

Charlie Zelenoff: ο επαγγελματίας loser

Spyros Loumanis

Με λίγη “βοήθεια” όλοι λένε το σωστό

Spyros Loumanis

Leave a Comment