Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
dojoandring
BoxingΕνημέρωση

Fury και Usyk συμφώνησαν για τον αγώνα τους στις 29 Απριλίου στο Wembley Stadium

Οι ομάδες των Tyson Fury και Oleksandr Usyk ενημέρωσαν τη WBA, ότι συμφώνησαν στους όρους για μια συνάντηση στις 29 Απριλίου.

Ο Fury  είναι πρωταθλητής WBC βαρέων βαρών (33-0-1, 24 νοκάουτ) και ο Usyk πρωταθλητής IBF, WBA και WBO (20-0, 13 νοκάουτ) θα αγωνιστούν στο στάδιο Wembley 95.000 θέσεων στο Λονδίνο.

 

 

Τα χαρακτηριστικά στην συμφωνία είναι τρία.

Το πρώτο είναι ότι όποιος νικήσει, θα έχει τον τίτλο και στις 4 ομοσπονδίες, θα είναι δηλαδή ο αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής στην βαριά κατηγορία. Αυτό έχει να συμβεί πολλά πολλά χρόνια.

Το δεύτερο είναι η αναλογία των χρημάτων που θα είναι 70 – 30 υπέρ του Fury, αν και τους περισσότερους τίτλους τους έχει ο Ουκρανός.

Το τρίτο είναι ο όρος που έθεσε ο Usyk και έγινε αποδεκτός, ότι ο Fury θα πρέπει να δωρίσει 1.000.000 λίρες στον Ουκρανικό λαό αμέσως μετά τον αγώνα τους.

Ο Usyk έχει πολύ ταλέντο και ταχύτητα και ο Fury δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το απλό του στυλ αρπαγής και σώμα με σώμα, που έχει γίνει κυρίαρχο στοιχείο στον τρόπο που αγωνίζεται, από τότε που συνεργάζεται με τον προπονητή Sugarhill Steward εδώ και τέσσερα χρόνια.

 

 

Ο Fury θα χρειαστεί να επιστρέψει στο επίπεδο στο οποίο ήταν όταν νίκησε τον Wladimir Klitschko το 2015. Τότε, ο Fury ήταν ανάλαφρος στα πόδια του και ικανός να κινείται και να πυγμαχεί. Αυτό ήταν πριν προσθέσει πολύ μέγεθος στο πλαίσιο του και προσλάβει τον Sugarhill ως προπονητή του. Θα χρειαζόταν πολύς χρόνος για τον Fury να αποβάλει αρκετό βάρος και να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση αρκετά, ώστε να αντιμετωπίσει έναν γρήγορο αγώνα με τον Usyk.

 

Related posts

Ο Lennox Lewis σκέφτεται κι αυτός την επιστροφή

Spyros Loumanis

Asian Championships Grappling 2024 – ημέρα 3η

Spyros Loumanis

Η Seniesa Estrada διατήρησε τους τίτλους WBC και WBA, μετά από σκληρό αγώνα με την Leonela Yudica

Spyros Loumanis

Leave a Comment