Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
dojoandring
BoxingΕνημέρωση

Floyd Mayweather vs Victor Ortiz 2;

Floyd Mayweather vs Victor Ortiz 2;

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής πρόκειται να επιστρέψει στο ρινγκ στις 24 Αυγούστου σε έναν αγώνα επίδειξης εναντίον του πρώην αντιπάλου του Victor Ortiz.

Ο αγώνας έγινε στις 17 Σεπτεμβρίου 2011 και ήταν για τη ζώνη WBC Welterweight του Ortiz.

Ο αγώνας έγινε στο MGM Grand Garden Arena. Από τον πρώτο γύρο, ο Mayweather “έβρισκε” επανειλημμένα τον Ortiz. Ο Mayweather φαινόταν να έχει τον έλεγχο στους τρεις πρώτους γύρους. Τα σκορ των κριτών 30–27, 30–27 και 29–28 για τον Mayweather και στον τέταρτο γύρο, ο Ortiz βρήκε στόχο, προσγείωσε μερικές βολές και οδήγησε τον Mayweather στη γωνία. Από απογοήτευση, ο Ortiz χτύπησε τον Mayweather στο πρόσωπο με ένα σκόπιμο χτύπημα στο κεφάλι. Ο διαιτητής, Joe Cortez, έδωσε τάιμ άουτ και έδειξε στον Ortiz έναν πόντο για το φάουλ. Καθώς ο αγώνας συνεχίστηκε, ο Ortiz πλησίασε τον Mayweather στο κέντρο του ρινγκ και προσπάθησε να ζητήσει συγγνώμη και μάλιστα αγκάλιασε τον Mayweather. Αφού ζήτησε συγγνώμη, ο Ortiz είχε ξεχάσει τα χέρια του κάτω και ο Mayweather βρήκε ευκαιρία για ένα αριστερό hook και ένα δεξί στο πηγούνι του Ortiz. Ο Ortiz έπεσε και δεν μπόρεσε να σηκωθεί μέσα στο μέτρημα του Cortez ενώ το πλήθος των 14.687 ήταν έξαλλο για τον κατεστραμμένο αγώνα.

“Στο ρινγκ, πρέπει να προστατεύεσαι ανά πάσα στιγμή”, είχε πει ο Mayweather. “Αφού συνέβη, αγγίξαμε γάντια και επιστρέψαμε στη μάχη. Μετά την διακοπή, έριξα το αριστερό hοοk και το δεξί. Απλά πρέπει να προστατεύεσαι ανά πάσα στιγμή.”

Τώρα με ανάκληση της παλιάς κόντρας ελπίζουν να μαζέψουν κόσμο και εισιτήρια.

Πάντως από ηλικίες ο Floyd είναι 47 και ο Victor 37.

Μέχρι το Floyd Mayweather vs Victor Ortiz 2, δείτε το επεισοδιακό Floyd Mayweather vs Victor Ortiz 1.

 

 

Related posts

Seniesa Estrada: η καλύτερη γυναίκα πυγμάχος σήμερα;

Spyros Loumanis

Ο Tyson Fury πρότεινε βοήθεια στον Joe Joyce κατά του Zhilei Zhang αλλά αυτός αρνήθηκε. Γιατί;

Spyros Loumanis

Ο George Kambosos jr. είναι ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής WBA, WBO, IBF, The Ring

Spyros Loumanis

Leave a Comment