Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
dojoandring
BoxingΕπικαιρότητα

Floyd Mayweather vs John Gotti III: μια συναρπαστική βραδιά αλλά για λάθος λόγους

Ο Floyd Mayweather συμμετείχε σε έναν ακόμη αγώνα επίδειξης, το βράδυ της Κυριακής, όταν αντιμετώπισε τον John Gotti III στη Φλόριντα. 

Ωστόσο, ενώ αυτή επρόκειτο να είναι μια ακόμη ευκαιρία για τον Mayweather να αποδείξει ότι εξακολουθεί να διαθέτει τις δεξιότητες που τον έκαναν θρύλο στην ηλικία των 46 ετών, ο αγώνας και τα επακόλουθά του ήταν κάθε άλλο παρά αυτό. 

Στον αγώνα των 8 2λεπτων γύρων, δεν υπήρχαν κριτές και βαθμολογίες, αφού σκοπό είχε την επίδειξη παρά τους πόντους.

Ωστόσο, κάτι υπήρχε ήδη πριν από το πρώτο κουδούνι, με την έναρξη να καθυστερεί αφού η ομάδα ασφαλείας του Mayweather έπρεπε να απομακρύνει τους ανθρώπους από τη γωνία του John Gotti. 

Αυτή η καθυστέρηση δεν επηρέασε τον Mayweather που κυριάρχησε και έπαιξε με τον αντίπαλό του. έκανε κυριολεκτικά ό,τι ήθελε. Έμπαινε όπως ήθελε, έβγαζε συνδυασμούς ενώ παράλληλα χαμογελούσε και έκανε νοήματα στο κοινό. Ο Gotti φαινόταν φοβισμένος και λίγος απέναντι στο μεγάλο όνομα. Ελάχιστες γροθιές και αυτές χωρίς δύναμη και ψυχή. Κάποια στιγμή άρχισε να διαμαρτύρεται ότι ο Floyd τον χτύπησε στον πίσω μέρος του κεφαλιού, δεν είχε άδικο, με αποτέλεσμα πιο πολλά να είναι τα “γαλλικά” που αντάλλασσαν οι πυγμάχοι παρά οι γροθιές. Ο διαιτητής Kenny Bayless, τους έκανε συστάσεις, αλλά ο εκνευρισμός ήταν αρκετός για να τον αγνοήσουν.

Η κατάσταση δεν έμοιαζε με αγώνα πυγμαχίας αλλά με πεζοδρόμιο που ανταλλάσσονται τα προκαταρκτικά πριν αρχίσουν τα χειρωνακτικά.

Στον 6ο γύρο, ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα, θεωρώντας ότι αυτό δεν ήταν πλέον αγώνας πυγμαχίας. Τότε ο Gotti ξέσπασε και πήγε να την πέσει στην πραγματικότητα στον Floyd, χωρίς αποτέλεσμα.

Τι το ήθελε;

Να σημειώσουμε ότι το πλήθος της Φλόριντα ήταν πολύ υπέρ του John Gotti και ο Floyd Mayweather είχε μπει σε μια εχθρική ατμόσφαιρα. Οι εντάσεις ήταν ήδη υψηλές πριν τον αγώνα και αυτές έσκασαν κατά τη διάρκεια του αγώνα. 

Μέλη και των δύο στρατοπέδων εισέβαλαν στο ρινγκ και έριξαν πολλές γροθιές πριν ο Mayweather και ο Gotti συνοδευτούν έξω από το ρινγκ. 

Η αποχώρηση και των δύο μαχητών δεν φάνηκε να σταματήσει τη βία, ωστόσο, με περαιτέρω καβγάδες να συμβαίνουν μέσα και έξω από το ρινγκ, ανάγκασε την ομάδα του Mayweather να κάνει εκκλήσεις στους οπαδούς να φύγουν από το χώρο χωρίς περαιτέρω βία. 

Δείτε τον αγώνα μέσα στο ρινγκ και έξω από αυτό.

 

 

 

Λέτε να δούμε και ρεβάνς, κάτι σαν Mayweather vs Gotti 2;

Related posts

“Κάνε το όπως ο Lomachenko”

Spyros Loumanis

Ο κυρ-Floyd θέλει να αγωνιστεί με τον Crawford

Spyros Loumanis

Floyd Mayweather vs Conor McGregor 2: μήπως το ποσό είναι λάθος;

Spyros Loumanis

Leave a Comment