Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
dojoandring
BoxingΕπικαιρότητα

Floyd Mayweather vs Conor McGregor 2: μήπως το ποσό είναι λάθος;

Η έρευνα αγοράς έχει ήδη αρχίσει. Θα ήθελε ο κόσμος να δει τα 2 μεγάλα και ηλικιωμένα ονόματα να αγωνίζονται για 2η φορά; 

Ο Dana White, το αφεντικό του UFC φέρεται να είπε, όταν το άκουσε, ότι δεν ενδιαφέρεται.

Την περασμένη εβδομάδα, σε μια ανάρτηση στο Instagram, που διαγράφηκε λίγο αργότερα, ο Conor McGregor  έγραψε “Αποδέχομαι”, ως λεζάντα σε μια φωτογραφία του που τον έδειχνε να χτυπά τον Mayweather, αφού το Fight Hype ανέφερε ότι οι δύο πλευρές συζητούσαν για μία πιθανή ρεβάνς, 5 χρόνια αργότερα.

Ο πρώτος αγώνας ήταν το αθλητικό γεγονός της χρονιάς. Από χρήματα δε, άλλο τίποτα. ένας από τους πιο κερδοφόρους όλων των εποχών.

Ο McGregor που γίνεται 34 ετών στις 14 Ιουλίου, είναι ο πλουσιότερος μαχητής MMA και ένας από τους πλουσιότερους αθλητές σε όλα τα μαχητικά αθλήματα. Τους τελευταίους μήνες εκτός από την ανάρρωση από το κάταγμα του ποδιού του στον αγώνα με τον Dustin Pouarier, ο Conor ανεβάζει στα social media στιγμές από την προπόνησή του δείχνοντας ότι θέλει να αγωνιστεί ξανά. Αν και οι προτάσεις έρχονται συνέχεια, για ταινίες, διαφημίσεις, τηλεοπτικές εκπομπές, άρα και τα χρήματα, αυτός προτιμά να σκέφτεται το οκτάγωνο.

Ο Mayweather παίζει μερικούς γύρους με διάφορους επώνυμους και αμείβεται βασιλικά. Το να πούμε ότι νικά πάντα είναι περιττό.

Το Fight Hype ισχυρίζεται ότι οι συζητήσεις μπορεί να έχουν ήδη αρχίσει. 

Θα δείξει. 

 

 

Θα μου πείτε και τι έγινε, άλλη μια παράσταση μεταξύ δύο σπουδαίων αθλητών, με τις δημόσιες σχέσεις, τις φωτογραφίες, τα βίντεο, τις ανοιχτές προπονήσεις, το απαραίτητο ξεκατίνιασμα, τα “γαλλικά”, τις πόζες, τους αυλικούς με τις αναλύσεις τους. 

Ίσως θα πρέπει να αναφέρουμε το ποσό που ακούγεται για αμοιβή. (Καθίστε πρώτα):

1.000.000.000 δολάρια.

(Χτυπήσατε; εγώ σας προειδοποίησα).

Related posts

Τα βάρη αρκούν για να επιβιώσεις σε μια μάχη;

Spyros Loumanis

Ο Mike Tyson θέλει κι άλλο, “φέρτε μου τον Lewis, τον Holyfield και στο τέλος τον Fury”

Spyros Loumanis

Και ο Nate Diaz μετά το ΜΜΑ στο Bare Knuckle;

Spyros Loumanis

Leave a Comment