Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
dojoandring
BoxingΕνημέρωσηΠρόσωπα

Επέμβαση στο χέρι για την Seniesa Estrada

Η πρωταθλήτρια WBA και WBC στην κατηγορία strawweight γυναικών, Seniesa Estrada είχε επιτυχή χειρουργική επέμβαση στο δεξί της χέρι, ανακοίνωσε η πυγμάχος σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τρίτη.

“Η χειρουργική επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία! Επιστρέφω σύντομα με δύο χέρια”, έγραψε η Estrada.

Η Estrada είπε ότι πιστεύει πως επιδείνωσε ένα μακροχρόνιο πρόβλημα με τους συνδέσμους στον δεξί της δείκτη κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου της υπεράσπισης του τίτλου της τον Ιούλιο, εναντίον της Leonela Yudica. Η θεραπεία για την αποκατάσταση του τραυματισμού δεν θα βοηθούσε, είπε η Estrada, επειδή είναι ένας τραυματισμός που αντιμετώπιζε πολύ καιρό πριν τον αγώνα. Είχε προηγουμένως επιδεινώσει τον τραυματισμό στο sparring, που την άφησε ανίκανη να κλείσει πλήρως τη γροθιά της μετά τη νίκη της με ομόφωνη απόφαση επί της Yudica.

“Είναι ένα πρόβλημα που θα κρατήσει λίγο”, είπε η Estrada στο ESPN τον Αύγουστο. “Αυτός ο τελευταίος αγώνας, ο δεύτερος γύρος, ξέχασα με τι τη χτύπησα, με το αριστερό ή το δεξί χέρι και, “Μπαμ”, ο πόνος πέρασε από τα δάχτυλά μου και το χέρι μου”.

Η Estrada, 31 ετών, είπε ότι οι συναντήσεις με έναν ειδικό χεριών μετά τη νίκη της επί της Yudica έδειξαν ζημιά στους συνδέσμους, ένα κάταγμα και μια κύστη στην άρθρωση της που θα έπρεπε να “χαραχτεί”, επειδή αυτή ήταν η πηγή του πόνου.

Η Estrada, 25-0, 9 KOs, είναι η Νο. 1 κατάταξη πυγμάχος του ESPN  και Νο. 5 στη λίβρα προς λίβρα του ESPN.

 

Related posts

Garcia vs Haney: ο Garcia με καθαρή νίκη

Spyros Loumanis

Ήττα του Kambosos από τον Haney

Spyros Loumanis

Floyd Mayweather vs Conor MacGregor 2: τελικά προχωρά η συμφωνία

Spyros Loumanis

Leave a Comment