Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
dojoandring
BoxingΕπικαιρότητα

Ντοπαρισμένος ο Ryan Garcia

Ο Ryan Garcia φέρεται να βρέθηκε θετικός στην απαγορευμένη ουσία Ostarine. Αυτό προέκυψε σε δύο τεστ που έγιναν, το πρώτο πριν και το δεύτερο μετά τον μεγάλο αγώνα του εναντίον του Devin Haney.

 

 

Ο Garcia αρνείται τις αναφορές και κατηγορεί την ομάδα Haney ότι το χρησιμοποίησε ως τρόπο για να τον αναγκάσει να οδηγηθεί σε μια ρεβάνς μεταξύ τους.

Η VADA ζήτησε από την ομάδα Garcia να τους παράσχει οποιαδήποτε ουσία ή προϊόν κατάποσης, για να διαπιστώσει εάν περιέχει ίχνη Ostarine. Ο Garcia αρνείται κάθε χρήση του απαγορευμένου φαρμάκου.

Η Ostarine είναι διαμορφωτής υποδοχέας ανδρογόνων, που προσκολλάται στις πρωτεΐνες του σώματος. Χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της απόδοσης βοηθώντας τους αθλητές να χτίσουν μυϊκή μάζα, να ενισχύσουν την απώλεια λίπους και να αυξήσουν την αντοχή και την ικανότητα ανάκτησης.

Τα αποτελέσματα των δοκιμών ουσιών που κάνει η VADA, θα διερευνηθούν τώρα από την Επιτροπή της Νέας Υόρκης. Αυτό θα μπορούσε να ανατρέψει το αποτέλεσμα σε μη διαγωνισμό.

Η είδηση προκάλεσε σοκ.

Ο πατέρας του Haney Bill, του την είπε αντιδρώντας συναισθηματικά, όπως ήταν φυσικό.

Ο θρύλος του UFC Connor Mcgregor ήταν επίσης θυμωμένος, λέγοντας ότι ήταν “αηδιασμένος” και απείλησε τον Garcia να μαζευτεί γιατί θα του σπάσει το κεφάλι. Ο Connor δεν χάνει ευκαιρία για να “παίξει” με την επικοινωνία και την δημοσιότητα.

Ο Ryan Garcia δεν φαίνεται να πτοείται από την απειλή του “Notorious” και του απάντησε στα social media, καλώντας σε αγώνα πυγμαχίας χωρίς γάντια, σε αγώνα Bare Knuckle, αφήνοντας υπαινιγμούς ότι και αυτός δεν τα πάει πολύ καλά με αντίστοιχα τεστ.

 

 

Related posts

Ο Oleksandr Usyk αλλάζει το σώμα του για τον αγώνα με τον Tyson Fury

Spyros Loumanis

Ο Oscar De La Hoya Προσφέρει 100.000.000 δολάρια στον Floyd Mayweather Jr για ρεβάνς

Spyros Loumanis

Ο αγώνας Tyson Fury vs Oleksandr Usyk έρχεται!

Spyros Loumanis

Leave a Comment