Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
dojoandring
BoxingΕνημέρωση

Devin Haney vs Vasyl Lomachenko;

Κυκλοφορεί ότι το επόμενο “καλό” που θα έχουμε, είναι ο αγώνας Devin Haney vs Vasyl Lomachenko. Η πιθανή ημερομηνία λέγεται ότι θα είναι η 20η Μαΐου.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το ESPN. Έχουν συμφωνήσει, αλλά δεν έχουν υπογραφεί ακόμα συμβόλαια.

Ο Devin Haney αποκαλύπτει ότι θα παιχτούν και οι τέσσερις ζώνες της ελαφράς κατηγορίας.

Αυτό που λέγεται είναι ότι ο αγώνας θα γίνει στο Madison Square Garden στη Νέα Υόρκη. Αυτή είναι μια καλή τοποθεσία για τον Loma, καθώς έχει αγωνιστεί στο MSG 6 φορές στη δεκάχρονη επαγγελματική του καριέρα, συμπεριλαμβανομένων των δύο τελευταίων αγώνων του ενάντια στους Jamaine Ortiz και Richard Commey.

O Haney έρχεται από την δεύτερη νίκη επί του George Kambosos στην Αυστραλία στις 16 Οκτωβρίου 2022

Ο Lomachenko έρχεται μετά τη νίκη με ομόφωνη απόφαση 12 γύρων επί του Jamaine Ortiz στις 29 Οκτωβρίου 2022. Ο  αγώνας δεν είχε ζωντάνια ακόμη και στο τέλος, αλλά οι κριτές επέλεξαν να δώσουν τη νίκη στον Lomachenko.

Όπως και νάχει, στον πιθανό αγώνα με τον Haney, ο Lomachenko θα χρειαστεί να βρει έναν τρόπο να αντιμετωπίσει το τεράστιο πλεονέκτημα μεγέθους του Haney, επειδή είναι τόσο μεγαλόσωμος σε σχέση με αυτόν.

Πάντως μερικοί οπαδοί της πυγμαχίας θα διαφωνήσουν με το να πληρώσουν για να δουν τον Haney στο PPV, επειδή δεν τον θεωρούν ως άξιο για να δώσουν τα χρήματά τους, προκειμένου να δουν έναν τόσο βαρετό πυγμάχο.

Μερικοί οπαδοί επίσης πιστεύουν, ότι ο Haney δεν μπορεί να “κόψει” εισιτήρια λόγω της έλλειψης δημοτικότητάς του.

Ο Devin Haney ήθελε να αγωνιστεί τον Μάρτιο. Είναι μουσουλμάνος και το Ραμαζάνι διαρκεί από τα μέσα Μαρτίου έως τα μέσα Απριλίου.

Όμως ο Loma χρειαζόταν περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστεί για τον αγώνα. Μετά τον τελευταίο αγώνα του εναντίον του Jamaine Ortiz στις 29 Οκτωβρίου, είδε ότι έπρεπε να χτίσει δύναμη και μέγεθος για να είναι έτοιμος.

Τα βρήκαν για τις 20 Μαΐου και μένουν οι υπογραφές.

Related posts

Jake Paul vs Tommy Fury: πυγμαχία vs social media 0-1

Spyros Loumanis

Francis Ngannou vs Dereck Chisora τον Δεκέμβριο;

Spyros Loumanis

Ο Francis Ngannou αναγνωρίζει τη βοήθεια του προπονητή του

Spyros Loumanis

Leave a Comment