Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023
dojoandring
BoxingMMAΕπικαιρότητα

Deontay Wilder vs Francis Ngannou x 2;

Ο πρώην πρωταθλητής WBC βαρέων βαρών Deontay Wilder (43-2-1, 42 KOs) δήλωσε ότι θέλει να αντιμετωπίσει τον πρώην πρωταθλητή βαρέων βαρών του UFC, Francis Ngannou σε δύο αγώνες, έναν μέσα στο ρινγκ του μποξ και έναν άλλο στο οκτάγωνο του MMA.

 

 

Καλά το πρώτο, το κατέχει το άθλημα. Για το δεύτερο ο Deontay δηλώνει ότι θα έπαιρνε έναν προπονητή από το ΜΜΑ, για να του διδάξει τι χρειάζεται να ξέρει και να αγωνιστεί με τον Ngannou, για να προσφέρει στους οπαδούς κάποια ψυχαγωγία. 

Δεν νομίζουμε ότι τα πράγματα είναι τόσο απλά. Με μερεμέτια θα αντιμετωπίσει τον καλύτερο μαχητή βαρέων βαρών του UFC; Εκτός αν είναι χαβαλές, οπότε είναι άλλο πράγμα.

Από την μεριά του ο 34χρονος Ngannou δείχνει λίγο πιο σοβαρός. Δεν είναι βέβαιο ότι θα ενδιαφερόταν να αντιμετωπίσει τον  Wilder. 

Ο Ngannou έχει καλέσει συγκεκριμένα τους Βρετανούς πυγμάχους βαρέων βαρών Anthony Joshua και Tyson Fury και πιθανότατα τους θεωρεί την καλύτερη ευκαιρία για να βγάλει πολλά χρήματα, ενώ ταυτόχρονα θα έχει και μια πιθανότητα να κάνει την μεγάλη έκπληξη στην πυγμαχία.

Όταν ο Ngannou ρωτήθηκε αν θα τον ενδιέφερε να αντιμετωπίσει τον Wilder, φαινόταν λιγότερο ενθουσιασμένος όταν μιλούσε για έναν αγώνα εναντίον του, από το να αντιμετωπίσει τον Joshua και τον Fury.

Τόσο ο Joshua όσο και ο Fury δήλωσαν ότι ενδιαφέρονται να αντιμετωπίσουν τον Ngannou, οπότε φαίνεται ότι ο Wilder θα χρειαστεί να μπει στη σειρά αναμονής.

 

 

Ίσως να μην άξιζε και τον κόπο για τον Wilder να πολεμήσει τον Ngannou, αν αυτός καταστραφεί από τον Fury ή τον Joshua, καθώς θα είχε ήδη εκτεθεί και ίσως ακόμη και ταπεινωθεί από τον έναν ή και από τους δύο.

Το γεγονός ότι ο Ngannou θέλει να μπεί κατευθείαν σε έναν αγώνα με τον AJ και τον Fury, υποδηλώνει ότι αυτό είναι απλώς θέμα χρημάτων και δεν είναι πρόθυμος να φτάσει σιγά σιγά σε αυτό το επίπεδο. Με άλλα λόγια, ο Ngannou θα βγει με φόρα όπως έκανε στο UFC και ελπίζει ότι μπορεί να πετύχει μια τυχερή γροθιά στον Joshua ή τον Fury για να έχει ένα νοκάουτ.

Αυτοί οι δύο τύποι πιθανότατα θα κυριαρχήσουν στον Ngannou με τα χτυπήματά τους και δεν θα χτυπηθούν ποτέ με κανένα από τα άγρια ​​δεξιά του χέρια. “Θα ήθελα πολύ να πάω στην Αφρική για αυτό. Ας το κάνουμε μια συμφωνία δύο αγώνων. Όλοι έρχονται πάντα στην πυγμαχία, ας το κάνουμε αυτό – έλα στο σπίτι μου, θα έρθω στο δικό σου”, είπε ο Deontay Wilder στο Trill Boxing Talk για το ενδιαφέρον του να αντιμετωπίσει δύο φορές τον Francis. 

“Θα δώσω όλη την προσπάθεια γιατί θα κάνει προπόνηση για τους δικούς μου εκεί που βρίσκομαι. Γιατί να μην προπονηθώ για αυτό που κάνει; Μπορεί να μου αρέσει το s**t. Μπορεί να κάνω crossover. Αυτό είναι το νέο μου σπίτι. Σίγουρα, θα πάρω έναν από τους καλύτερους προπονητές εκεί έξω. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να έρθουν εκπαιδευτές να δουλέψουν μαζί μου και να το κάνουν αυτό. Μου αρέσει να είμαι διαφορετικός. Εσύ [Ngannou] έλα εδώ, και εγώ θα πάω εκεί. Νίκη, ήττα ή ισοπαλία. θα ήταν μια μεγάλη εκδήλωση”, είπε ο Wilder.

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Conor.

Related posts

Campbell Hatton: η επόμενη γενιά των Hattons

Spyros Loumanis

Τελικά θα γίνει ο αγώνας του George Kambosos Jr. vs Teofimo Lopez;

Spyros Loumanis

Μαχητές του Kyokushin στο MMA

Spyros Loumanis

Leave a Comment