Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
dojoandring
BoxingΕπικαιρότητα

Dana White για την αναβολή του Jake Paul vs Mike Tyson: “Είναι γελοίο”

Dana White για την αναβολή του Jake Paul vs Mike Tyson: “Είναι γελοίο”.

Ο  Dana White αγανακτεί για τον αναβληθέντα αγώνα του Jake Paul με τον Mike Tyson.

Ο White δεν εντυπωσιάστηκε με την αρχική απόφαση του Jake Paul να αντιμετωπίσει τον Mike Tyson. Αυτό αν και οι φίλαθλοι της πυγμαχίας εξεπλάγησαν με την απόφασή τους να αγωνιστούν στις 20 Ιουλίου σε μια επαγγελματική αναμέτρηση.

Η διαφορά 31 ετών των δύο αντιπάλων είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά.

Ο πρόεδρος του UFC, ο οποίος ήταν πάντα ένθερμος επικριτής του Paul, έριξε την ευθύνη για το “γελοίο” γεγονός στον influencer.

“Αν αναφέρω τον Jake Paul, σχεδόν όλοι στο δωμάτιο και στο άλλο δωμάτιο θέλουν να δουν τον Jake Paul να αποκλείεται.”

“Όταν γίνει αυτός ο αγώνας, ο Tyson θα είναι 58 ετών.”

“Σε οποιεσδήποτε συνθήκες, ο σχεδόν 60χρονος άνδρας δεν θα έπρεπε να αγωνίζεται με έναν άντρα 27 ετών. Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Ακόμα κι αν είναι ο Mike Tyson, είναι πολύ γελοίο.”

Στη συνέχεια ο White συνέχισε στοχεύοντας το επαγγελματικό ρεκόρ του Paul, επισημαίνοντας τον όγκο των πρώην μαχητών του UFC.

Και συνέχισε: “Όταν πραγματικά πάλεψε με κάποιον που ήταν πυγμάχος, που είχε τον ίδιο τύπο ρεκόρ που έχει, που ήταν στην ηλικία του και που ήταν στο μέγεθός του, έχασε.”

“Επομένως, δεν πρόκειται να ακολουθήσουν ποτέ ξανά αυτή τη διαδρομή. Λατρεύω τον Mike Tyson, αλλά είναι σχεδόν 60 ετών.”

Ο White είναι φίλος με τον θρύλο των βαρέων βαρών Tyson, αλλά έχει μοιραστεί τις ανησυχίες του για την υγεία του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ο Tyson βρισκόταν σε ένα πλήρες στρατόπεδο προπόνησης και μοιράστηκε πλάνα σε μια προσπάθεια να αποδείξει την καταλληλότητά του.

 

Related posts

Οι ομορφότερες του UFC

Spyros Loumanis

Επέμβαση στο χέρι για την Seniesa Estrada

Spyros Loumanis

Nate Diaz vs Jorge Masvidal αλλά σε πυγμαχικό ρινγκ

Spyros Loumanis

Leave a Comment