Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
dojoandring
JujitsuMMAΕπικαιρότητα

Car – MMA

“Το γήπεδο ίσως να είναι πολύ μεγάλο και ξεπερασμένο μέρος για να αγωνιστεί κάποιος στο grappling. Πολύς, αχρησιμοποίητος και εκτός πραγματικότητας χώρος.
Πόσο ρεαλιστική είναι μία μάχη με αληθινές συμπλοκές που βλέπουμε στην καθημερινή ζωή; Μια μάχη σε συνθήκες που να περιλαμβάνει όλων των ειδών τα εμπόδια, είναι δυνατόν να πραγματοποιείται σε ένα τεράστιο τερέν, με tatami, αποδυτήρια, αίθουσες με βάρη, πισίνες, κερκίδες, να έχει σχέση με την μαχητική τέχνη. Αν δύο άνθρωποι αποφασίσουν να εμπλακούν, γιατί να ψάχνουν το πλησιέστερο γήπεδο για να το κάνουν;
Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε ο Vikendi Mikheev, επαγγελματίας μαχητής ΜΜΑ, με μαύρη ζώνη στο ju-jitsu και το Judo και δημιούργησε το Car-jitsu.
Η λύση βρισκόταν μπροστά του και μπροστά μας, μπαίνουμε μέσα της και ταξιδεύουμε. Ναι ήταν το αυτοκίνητο.”
Έτσι άρχιζε η αναφορά μας στο Car-jitsu
Το πράγμα όμως προχώρησε και “άνοιξε” κι άλλο.
Τώρα υπάρχει το Car – MMA.
Η αναφορά μας στο Car – Jitsu τελείωνε:

“Προπονητικοί χώροι” θα μπορούσαν να είναι αυτοκίνητα που ετοιμάζονται για απόσυρση και δεν θα στενοχωριόταν κανείς αν ταλαιπωρούνταν λίγο.

Θα μπορούσε μάλιστα, σε επίσημους αγώνες, να δημιουργηθούν και κατηγορίες, οικογενειακού αυτοκινήτου, SUV, σπορ, VAN, αγροτικού και καμπριολέ για να παίζουν και σε ανοικτό. Χορηγοί θα μπορούσαν να είναι οι κατασκευαστές των αυτοκινήτων.

Τον χειμώνα θα μπορούσαν να αγωνίζονται και με αναμμένο το καλοριφέρ.

Mini πρωταθλήματα θα διοργανώνονταν ακριβώς έξω από το σπίτι μας, στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο, ενώ ομάδες θα μπορούσαν να πηγαίνουν στις μεγαλύτερες αθλητικές συναντήσεις μαζί με το “γήπεδό” τους για να αγωνίζονται εντός έδρας.”

Είστε ευέλικτοι και σας αρέσει το ΜΜΑ; Τώρα ξέρετε. Car – MMA.

Related posts

Anthony Joshua vs Francis Ngannou: μεγάλος αγώνας, μεγάλες αμοιβές

Spyros Loumanis

Ο Andreas Michailidis πηγαίνει για το 1.000.000 ευρώ

Spyros Loumanis

Professional Fighters League (PFL): η νέα μεγάλη δύναμη στο ΜΜΑ

Spyros Loumanis

Leave a Comment