Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
dojoandring
KickboxingMuay Thai

Buakaw vs Nayanesh Ayman 2: ο Buakaw με καθαρή νίκη

Μόλις τέσσερις εβδομάδες αφότου ο Buakaw νίκησε τον Saenchai,  ανυπομονούσε να επιστρέψει στο ρινγκ, αυτή τη φορά κόντρα στον Nayanesh Ayman στον πρώτο αγώνα στο Rajadamnern Boxing Stadium. Οι δυο τους είχαν αγωνιστεί στο παρελθόν στο Kunlun Fight 69 όταν ο Buakaw σταμάτησε τον γεννημένο στο Κονγκό Ισπανό μαχητή στον πρώτο γύρο με ένα δυνατό αριστερό hook.

Αυτή τη φορά, ο αγώνας δεν τελείωσε πρόωρα, αλλά δεν ήταν και μεγάλη πρόκληση για τον θρύλο της Ταϊλάνδης. Ο Ayman δεν είχε πραγματική απάντηση για τη συνεχή πίεση του Buakaw και χτυπήθηκε πολλές φορές σε όλη τη διάρκεια του αγώνα των 3 γύρων. Ο Buakaw σημείωσε νοκ ντάουν στον πρώτο γύρο, αλλά ο Ayman κρατήθηκε μακριά από πολλά προβλήματα δένοντας συνεχώς τον Ταϊλανδό μαχητή.

Μετά από τρεις γύρους, όλοι οι κριτές σημείωσαν τον αγώνα υπέρ του Buakaw.

Ο ίδιος ο αγώνας διαφημίστηκε ως ο τελευταίος kickboxing του Buakaw στην Ταϊλάνδη. 

“Στην πραγματικότητα, όπως έχω ξαναπεί: Αυτή η φορά είναι η τελευταία φορά… ίσως επιστρέψω και αγωνιστώ ξανά στο kickboxing στο Rajadamnern Stadium. Εξαρτάται από την συμφωνία στο μέλλον … Νομίζω ότι αυτή τη φορά θα αλλάξω την προετοιμασία μου για να αγωνιστώ με διαφορετικό στυλ”.

Το επόμενο βήμα είναι ένας αγώνας πυγμαχίας Buakaw εναντίον του Manny Pacquiao το πρώτο τρίμηνο του 2024.

 

Related posts

Veeraphol Sahaprom: the “Deathmask”

Spyros Loumanis

Lucia Rijker: “η πιο επικίνδυνη γυναίκα στον κόσμο”

Spyros Loumanis

Δύο παγκόσμιοι πρωταθλητές, δύο στυλ, ένας αγώνας

Spyros Loumanis

Leave a Comment